Η υποχρέωση πού βγήκε στο ρελαντί! SERPICO

Σέ έναν αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον , Ολυμπιακός καί Αστέρας Τρίπολης έβγαλαν τόν αγώνα καθαρά από υποχρέωση θα λέγαμε. Γιατί έτσι είναι όταν λείπει το κίνητρο σέ ένα ματς τότε ουσιαστικα δύσκολα θα δούμε μπάλα καί ένταση.

Χαλαρά καί σχεδόν σβηστός ό Ολυμπιακός πήρε τόν αγώνα με ένα γκολ στο 52″ λεπτό από τον αμυντικό του Παπασταθόπουλο. Αρκετές αλλαγές καί οι δύο ομάδες , με τόν Μαρτινς ουσιαστικά νά θέλει όχι μόνο να φρεσκαρει την ομάδα αλλά και νά δώσει χρόνο καί ευκαιρίες σέ παίκτες που ελάχιστα παίζουν. Ότι πίεση έβγαλε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ό Ολυμπιακός , ή σφικτή άμυνα του Αστέρα την αντιμετώπισε σχετικά εύκολα. Η έλλειψη Ρυθμού καί αγώνων φάνηκε σε παίκτες τού Ολυμπιακού όπως ό Βρουσαι, Σίλβα, Βαλμπουενα , καί Ντρεγκερ.

Χαμηλό τέμπο, προσωπικές ενέργειες και γενικά νά φαίνεται ότι ό Ολυμπιακός ψάχνει να βρει ένα γκολ και να τελειώσει το ματς. Ελάχιστες φάσεις καί για τούς δύο. Το γκολ πού έκανε ό Ολυμπιακός στο 52″ με την καφαλια του Παπασταθόπουλου έφτανε για νά ρίξουν το βάρος οι ερυθρόλευκοι στο πώς θά διαχειριστούν το αποτέλεσμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπορούσε να του βάλει και ιδιαίτερα δύσκολα. Πέρασε στον αγώνα ό Μαρτινς Ελ Αραμπι, Ραντζελοβιτς μήπως δώσουν περισσότερη ενέργεια στην ομάδα του Ολυμπιακού , αλλά λίγα πράγματα. Ένα ματς που κανείς μετά την λήξη του δεν υπάρχει λόγος να θυμάται.
Είπαμε ότι το κίνητρο είναι ή μεγάλη ουσία σέ έναν αγώνα.

Ο Ολυμπιακός σέ λίγες μέρες έχει μπροστά του έναν αγώνα για τήν ημιτελική φάση του κυπέλλου , καί εκεί θά στρέψει λογικά τήν προσοχή του.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα