Ιδανικοί αυτόχειρες Ι Catalanos

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να εξηγήσει κάποιος την φετινή πορεία της Μπάρτσας,πιστεύω ούτε οι ίδιοι οι παίχτες.Τα πολλά πρόσωπα τελικά και η μη σταθερότητα στοίχησαν άλλη μια κακή σεζόν στην ομάδα,άλλο ένα δυστυχώς χαμένο πρωτάθλημα.

Τα προβλήματα γνωστά,τα κενά όσο αφορά το υλικό επίσης γνωστά όμως παρόλα αυτά η Μπάρτσα “κατάφερε”κυριολεκτικά να βγάλει τα μάτια της με τα ίδια τα χέρια της.Και δίκαια να κατακτήσει τον τίτλο της ιδανική αυτόχειρας.

Σε ένα πολύ νωθρό ξεκίνημα έχοντας μείνει πολύ πίσω κατάφερε στον δέυτερο γύρο να φτάσει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ουσιαστικά να το χάσει με την Γρανάδα στο Καμπ Νου για εμένα και όχι τόσο με την Λεβάντε.Από την άλλη μπορεί να μου πει κάποιος ότι όταν από μια Λεβάντε σε δύο παιχνίδια η συγκομοιδή είναι μόλις ένας πόντος που πας!!Απόλυτα δίκιο θα έχει γιατί τα πρωταθλήματα κρίνονται απο τις μικρές ομάδες και όχι από τα ντέρμπι.

Στο παιχνίδι η Μπάρτσα μπήκε με διάθεση να το καθαρίσει και με ημίχρονο υπέρ της 0-2 όλοι πίστευαν ότι το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν μια τυπική διαδικασία όμως μόνο έτσι δεν ήταν και οι γηπεδούχοι πάλεψαν και εν τέλει κατάφεραν να κάνουν το 2-2 εκεί λοιπόν ήρθε το 2-3 όμως το καλύτερο ή Λεβάντε το άφησε για το τέλος και έτσι έγινε το τελικό 3-3.

Ο Λαπόρτα έχει πολύ δουλειά να κάνει σίγουρα και πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις συνάμα και σωστές για να γίνει ή Μπάρτσα τα επόμενα 2-3 χρόνια μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί παντού.Η καλοκαιρινή σεζόν θα έχει ενδιαφέρον και αναμένονται αρκετές αλλαγές σε τεχνικό τιμ-παίχτες.Θα αναφερθούμε σε αυτά οσονούπω….

Catalanos

 

Διαβάστε Περισσότερα