Ηταν αυτός που έπρεπε – Έκανε αυτό που έπρεπε …? – SERPICO

Πάρτυ έστησε ο Θρύλος στο Καραϊσκάκης κερδίζοντας άνετα και ωραία την ομάδα τής ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ. Η γιορτή ξεκίνησε νωρίς νωρίς με τον Τοροσίδη να ανοίγει τον χορό των γκολ.               Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων μεγάλη ,αλλά ο Θρύλος δεν το άφησε στα λόγια, το έκανε πράξη στο τερέν. Άλλα δύο γκολ με τον Φορτούνη και ένα ακόμα φοβερό και θεαματικό γκολ από τον Χριστοδουλόπουλο έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με έναν Ολυμπιακό συνεχώς να κάνει φάσεις για γκολ,ασταμάτητα. Δεν ησύχασε ούτε μία στιγμή εάν και το ματς έγειρε από νωρίς σε αυτούς. Καλές προσπάθειες ,πίεση ,έβγαζε σχεδόν σε κάθε επίθεση ,τελικές για γκολ.

Στο β”ημίχρονο ελαφρώς και λογικά σκεπτόμενος έριξε ταχύτητα έχοντας σίγουρα και στο μυαλό το ντέρμπι τής Κυριακής με τον ΠΑΟ. Εδωσε όμως σε κάθε ευκαιρία θέαμα και καλό ποδόσφαιρο στον κόσμο του . Η Ντούτελανς έκανε το παρθενικό της γκολ στην διοργάνωση και σχεδόν αμέσως ο Χασάν, απάντησε με δικό του γκολ. Ο κόσμος έφυγε “γεμάτος”από το γήπεδο χορταίνοντας τους γκολ και θέαμα.

Γιατί σήμερα ο Θρύλος δεν έκανε μόνο πάνω από 20 τελικές, αλλά ήταν και αποτελεσματικός. Βέβαια ήταν η μόνη ομάδα και πάλι που δίνει πόντους στην Ελλάδα.
Καλή συνέχεια, εάν και η ισοπαλία της Μίλαν στην Ισπανία  δυσκολεύει πολύ την πρόκριση, αλλα μιλάμε πάντα για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο καλός θρύλος όταν είναι αυτός που πρέπει δεν μασάει από καμία Ευρωπαϊκή ομάδα. Δύσκολα μπορείς να τον κερδίσεις. Ένας βαθμός στην Ισπανία μετράει πάρα πολύ. Καλή επιτυχία του εύχομαι.

 

Διαβάστε Περισσότερα