Ηττα με δύο πρόσωπα Ι ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κατέβηκε στο Φάληρο με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον ανέβαζε κυρίως  ψυχολογικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος καθώς ο στόχος της εισόδου στα playoff ολοένα και δυσκολεύει.

Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα του τριφυλλιού ήταν τραγική.Δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να αλλάξουν πάσα στο μισό μέτρο,δεν μπορούσαν να κατέβουν την σέντρα και έμπαιναν στις φάσεις χωρίς ένταση.

Ο Μπόλονι έστησε την ομάδα λάθος εκ του αποτελέσματος καθώς ο Ολυμπιακός από την αρχή του πήρε το κέντρο,τον πίεζε ψηλά και οι πράσινοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα.

Έτσι λοιπόν,ο Ολυμπιακός βρέθηκε δίκαια μπροστά στο σκορ με γκολ του Κώστα Φορτούνη περίπου στα μέσα του ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό σε ένα παθητικό ρόλο που είχε μονάχα μια καλή φάση σε κεφάλια του Κουρμπέλη μετά από κόρνερ.

Στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης τα πράγματα άλλαξαν ριζικά καθώς οι αλλαγές του προπονητή ανακάτεψαν την τράπουλα και το τριφύλλι ανέβασε το ρυθμό του παράλληλα με τις γραμμές του.

Καταρχήν ο Κουρμπέλης βρέθηκε στη θέση που πρέπει να παίζει και στον Παναθηναϊκό και στην εθνική.Στόπερ και τίποτε άλλο γιατί είναι πολύ αργός για την μεσαία γραμμή όσο και εάν κατέχει το τόπι.

Ο Αλεξανδρόπουλος έφερε τρεξίματα στο κέντρο και μπόλικα μαρκαρίσματα γιατί στο πρώτο μέρος παρά ήταν soft η ομάδα. Ο Ζαγαρίτης βρήκε χώρους και πήγαινε επιτέλους πάνω κάτω στην γραμμή και ο Μπολόνι έδωσε πλάτος στο παιχνίδι.

Μία,δύο,τρεις κλασικές φάσεις για να κάνει το 1-1 αλλά η μη αποτελεσματικότητα των επιθετικών μέτρησε σε ακόμα ένα ματς.

Τι να το κάνουμε που δυσκόλεψε πάλι τον Ολυμπιακό;Πήρε ακόμα ένα τρίποντο όπως τα τελευταία χρόνια…

Δεν είναι για αυτόν τον ρόλο ο Παναθηναϊκός για να δυσκολεύει τους ερυθρόλευκους.Πρέπει κάποιοι να το καταλάβουν..

Οι λόγοι της παρακμής είναι γνωστοί και δυστυχώς συνεχιζόμενοι.Τώρα εάν κάποιοι είναι ικανοποιημένοι επειδή ο Παναθηναϊκός έχασε μόνο 1-0 θα το ξαναπώ δεν ξέρουν τι μέγεθος είναι ο Παναθηναϊκός.

Βάλε μέσα τα πιτσιρίκια coach αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα για φέτος…

Διαβάστε Περισσότερα