ΗΤΤΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ…DRAZEN

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 97-73

Σε ένα ματς που δεν χωρά ιδιαίτερη ανάλυση , ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε κατά κράτος από τους Γάλλους. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με το εξωπραγματικό ποσοστό του 70,8% στα τρίποντα– 17/24-. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κέρδισαν με μεγάλη διαφορά οι Γάλλοι ενώ είχαν 19 λάθη και ο καλύτερος παίχτης τους στην σεζόν , ο Fall , τελείωσε το ματς μόλις με 4 πόντους.

Περίπου ένα δεκάλεπτο ήταν ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός όπου από την αρχή του ματς δεν βρήκε ρυθμό στην επίθεση ενώ στην άμυνα όπως γίνεται αντιληπτό απλά έπαιζε με τα μάτια. Ενώ στην αρχή είχε την διάθεση και έβγαλε καλές άμυνες , δεν το εκμεταλλεύτηκε επιθετικά και από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου πήρε φωτιά η περιφερειακή γραμμή των γηπεδούχων.

Από εκεί και έπειτα πραγματικά ήταν ένα ναυάγιο το παιχνίδι για τους πράσινους. Τραγικά ποσοστά στην επίθεση ενώ όταν έκαναν προσπάθεια να επιστρέψουν  στο σκορ δεν μπορούσαν να ψαλιδίσουν την διαφορά λόγω της ανικανότητας να τελειώσουν εύκολα τις φάσεις.

Οι Γάλλοι μέσα από μικρά σερί μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό. Μυαλωμένο μπάσκετ από τους γηπεδούχους , είχαν δείξει τις διαθέσεις τους και στο ματς με την Μπαρτσελόνα. Ένα ωραίο μπασκετικό σύνολο που εάν βρεθεί στην μέρα του όπως σήμερα θα πάρει και άλλες νίκες.

Πολύ κακό ματς από τους Παπαπέτρου και Νέντοβιτς όπου έσπασαν τα καλάθια .Εάν οι δυο καλύτεροι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να βοηθήσουν επιθετικά , το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Να πούμε ότι κάποιος διακρίθηκε σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν άτοπο. Απλά κρατάει ο Παναθηναϊκός την διάθεση των Παπαγιάννη-Μήτογλου όπου πάλευαν μόνοι τους να κρατήσουν την διαφορά σε λογικά επίπεδα.

Το ρεκόρ στο 3-7 πλέον. Η εμφάνιση του παιχνιδιού με την Μπάγερν δεν είχε συνέχεια και δεν είναι η ήττα αλλά η εμφάνιση που προβληματίζει. Μακράν το χειρότερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην σεζόν , έδειχναν πραγματικά χαμένοι οι πράσινοι και το αξιόμαχο σύνολο που παλεύει δεν έκανε την εμφάνιση του σήμερα παρά μόνο για ένα σκάρτο πεντάλεπτο .

Δύσκολη η συνέχεια για το τριφύλλι αφού να χρειάζεται να αλλάξει άμεσα το τσιπάκι και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις αρχικά και στις νίκες μετέπειτα.

 

Διαβάστε Περισσότερα