ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ…| DRAZEN

ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 107-96

Τώρα που έκατσε η σκόνη του αποκλεισμού , ήρθε η ώρα για την πρώτη ανάγνωση του φετινού Eurobasket , σχετικά με την Εθνική.

Ομάδα έτοιμη ακόμα και για το τρόπαιο. Παίχτες με παραστάσεις , προπονητής από τα πάνω ράφι της Euroleague.Ο κόσμος μαζί με την ομάδα μετά από καιρό. Οι συνθήκες ήταν οι κατάλληλες.

Όλα τα δολάρια ήταν το ματς των προημιτελικών .Το γνωρίζαμε. Το ματς που πάντα , στέκεται εμπόδιο στην Εθνική. Ο αντίπαλος ήρθε πνευματικά έτοιμος , πεινασμένος ,διαβασμένος και κυρίως εύστοχος.

Το μπάσκετ της νέας εποχής που τόσο έχω βαρεθεί να λέω , μας την έφερε και μάλιστα στον απόλυτο τρόπο. Όταν όμως η Γερμανία έχει πάνω από 5 καλούς σουτέρ και εμείς απλά έναν κάπου είναι και λογικό το αποτέλεσμα.

Το τρίτο δεκάλεπτο και η δυσκολία να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι μας έκοψαν τα πόδια. Το καταλάβαν και το εκμεταλλεύτηκαν.

Η Εθνική Ελλάδας ήταν μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Δεν είναι όμως κανονική περίοδος το τουρνουά. Εκεί με άνεση θα βγαίναμε πρώτοι.

Είναι κρίμα πραγματικά γιατί και όμορφο μπάσκετ παίξαμε. Δυστυχώς όλες μας οι αδυναμίες βγήκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το μπαμ του αποκλεισμού ήταν μεγαλύτερο αν και η Ρωσία το 2017 ήταν πολύ χειρότερη ομάδα από την Γερμανία του 2022.Μας πείραξε γιατί φέτος είχαμε καλή ομάδα.

Βλέπω πρόσωπα να κλαίνε , άρα υπάρχει ελπίδα. Ο οργανισμός της Εθνικής πρέπει να ξεκινήσει με βάση την αγάπη για την ομάδα. Τέρμα πλέον οι τουρίστες. Στην μεγάλη εικόνα πρέπει να αρχίσουμε να βγάζουμε σουτέρ.

Εδώ θα είμαστε και το επόμενο καλοκαίρι.

DRAZEN

 

 

Διαβάστε Περισσότερα