Και μη χειρότερα…! | Ο Τζες

Τι ανάλυση χωρά η σημερινή αναμέτρηση; Ομάδα νοσοκομείο, προπονητής φευγάτος και παίκτες με το μυαλό στον επόμενο σταθμό τους. Η ομάδα του ΠΑΣ παρατάχθηκε κόντρα στον φορμαρισμένο και αποφασισμένο Παναθηναϊκό, με ελάχιστα όπλα στη φαρέτρα και υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου.

Ο Ηρακλής Μεταξάς είδε στις ήδη σημαντικές απουσίες να προστίθενται επιπλέον και οι απουσίες των Περέα και Εραμούσμπε, μετά από έξαρση ίωσης στην ομάδα, και τελευταία στιγμή έχασε και τον Καραχάλιο ο οποίος εμφάνισε συμπτώματα. Παράδοση άνευ όρων λοιπόν απέναντι στις ορέξεις του αναγεννημένου Παναθηναϊκού, ο οποίος σε όλο το παιχνίδι κυριάρχησε του ΠΑΣ, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά κενά στην άμυνα και στις ουκ ολίγες ευκαιρίες που είχε,  συνέτριψε τον Άγιαξ της Ηπείρου. Οι φιλοξενούμενοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έμειναν  να αποκρούουν τις επιθέσεις του τριφυλλιού, επιχειρώντας να χτυπήσουν στη κόντρα χωρίς μεγάλη επιτυχία. Μοναδική ευχάριστη νότα στο παιχνίδι αποτέλεσε η επανεμφάνιση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος έδειξε να πατάει καλά δίνοντας έτσι υποσχέσεις για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο αρκετά σύννεφα μαζεύονται στο φινάλε της φετινής σεζόν, καθώς μετά και τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ηρακλή Μεταξά να έχει συμφωνήσει “υπογείως” με τον Αστέρα Τρίπολης. Η ΠΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα και το χτίσιμο της νέας χρονιάς ξεκινά με πολλά ερωτηματικά. Την προσεχή Τρίτη πέφτει η αυλαία στους Ζωσιμάδες κόντρα στον Άρη, και με τις ανάλογες επιστροφές ο ΠΑΣ θα έχει την ευκαιρία με μια αξιοπρεπή εμφάνιση να κλείσει την κατά τα άλλα επιτυχημένη χρονιά.

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα