Και τώρα… Europa League!!!

Αρχικά , οι Βέλγοι πίεζαν στα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης. Μετά το 15ο λεπτό , η Ένωση δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος. Ο παίκτης που ξεχώρισε, ήταν ο Πινέδα που ήταν γρήγορος και δημιούργησε αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος, η ‘Αντβερπ βελτιώθηκε αμυντικά και έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 60΄. Στο 73’, οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν γκολ και σταματούν πλέον τις ελπίδες για πρόκριση της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ωστόσο, στο 89′ ο Ελίασον κάνει ωραία μπαλιά στον Αραούχο ,και με πλασέ γίνεται ισοφάριση στην Oπαπ Αρένα. Ο κόσμος της Ένωσης, έδωσε ώθηση και μετά την επίτευξη του τέρματος.

Όμως, στις καθυστερήσεις οι κιτρινόμαυροι έχασαν τη συγκέντρωση τους, και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια των γηπεδούχων, και το τελικό αποτέλεσμα 1-2.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα των κιτρινόμαυρων, είναι η κακή αμυντική λειτουργία, που χρειάζεται ενίσχυση με έναν καλύτερο κεντρικό αμυντικό , που θα δίνει στιβαρότητα και σιγουριά στην άμυνα.

Επίσης, η μπάλα δεν μπαίνει εύκολα στο πλεχτό, παρά τις ευκαιρίες και θα αποτελέσει μειονέκτημα και για την συνέχεια.

Και τώρα… Europa League, που είναι ένας καλός ευρωπαϊκός θεσμός , που η ΑΕΚ πρέπει να εμφανιστεί σαφώς βελτιωμένη και μπορεί αποτελέσει σημαντική ευκαιρία. Για να δούμε….

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα