Και τώρα τι γίνεται; Trelogiatros

Άκρως απογοητευμένος ο λαός του ΠΑΟΚ παρακολουθεί άφωνος τις καταιγιστικές εξελίξεις που αφορούν την ομάδα του. Θλιμμένοι οι οπαδοί είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα – κανονικότητα, χωρίς ιδιοκτήτη και με την ομάδα τους να παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ακυρώνεται και το όνειρο του γηπέδου, απολύεται ο προπονητής και φεύγουν όλοι οι παίκτες μιας και δεν θα υπάρχει σάλιο την νέα χρονιά. Πώς τους πετσόκοψες έτσι ρε Θρύλε; Πώς τα κατάφερες έτσι γίγαντα Μαρινάκη να τελειώσεις την Τρίτη ομάδα της Σαλονίκης; Πώς τους διαλύσατε τιτανοτεράστιε Καράπαπα και Μαθουσάλα Θεοδωρίδη;

Συγχαρητήρια.

Τους ξεπατώσατε. Τα αδιάσειστα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας διά μέσου των εγκυρότερων μέσων μαζικής ενημέρωσης που διαθέτετε, εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.  Ξεφτιλίσατε τον Σαββίδη που ακύρωσε την συμφωνία των 350.000.000€ για το Πόρτο Καρράς, και πουλάει όσο όσο το μερίδιο του στο Λιμάνι της Πόλης.

Ακούγεται ότι ήδη έχει βρεθεί νέος επενδυτής για το Μακεδονία Παλάς. Και δυστυχώς η μεγάλη επένδυση στην ΔΕΗ σταματά. Πώς θα ζήσουμε τώρα; Τι θα πούμε στα παιδιά μας; Πώς να τους εξηγήσουμε αυτά που συμβαίνουν; Ας έχει. Θα επιβιώσουμε. Έτσι μάθαμε από παιδιά εξάλλου.

Κυρ Σάββα χρόνια πολλά για αύριο. Τα κατάφερες.

ΥΓ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΑΤΑΚΙΑ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ, ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα