Κακή εικόνα με νίκη Ι SERPICO

Το θέμα δεν είναι στον Ολυμπιακό να έχει την μπάλα, την κατοχή, κλπ, αλλά να μπορεί να δημιουργεί, να βγάλει ένταση και να βάζει σε μπελάδες την αντίπαλη άμυνα τής κάθε ομάδας.

Γιατί σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Πάς Γιάννενα είχε μία ανούσια υπέροχη, είχε την κατοχή, αλλά από ένταση και δημιουργία σχεδόν τίποτα.

Έξυπνα στημένος ο Πας Γιάννινα καθάριζε σχετικά εύκολα τις όποιες φάσεις πήγαινε να δημιουργήσει ο γηπεδούχος, έτρωγε τον χρόνο και όσο αυτός περνούσε ο Ολυμπιακός βραχυκύκλωνε.

Και ξαφνικά στο δεύτερο ημίχρονο ένας αμυντικός ο Ντόι πήρε την φάση πάνω του, σουτάρει δυνατά και ήρθε το γκολ.

Αυτό άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού προς το καλύτερο και άνοιξε το παιχνίδι τού Πάς. Ήρθε και το 2-0 και λογικά λες ότι κάπου εκεί το ματς έλαβε τέλος.

Ο Τούτου όμως τού Πάς είχε άλλη άποψη. Πήρε την μπάλα λίγο κάτω από το κέντρο πήρε και τον μισό Ολυμπιακό μαζί του και κέρδισε πέναλτι.

2-1 μείωσε ο Πάς Γιάννενα και το άγχος επανήλθε στην ερυθρόλευκη ομάδα, αλλά και σίγουρα στον κόσμο του.

Δεν έφτανε ούτε το γκολ του Ν, ντοι, ούτε τού Νοβάρο για να περάσουμε ένα χαλαρό βράδυ. Πάει και η ρουφιάνα η μπάλα σε καλό τελείωμα του Νοβάρο στο κάθετο δοκάρι και άντε πάλι.

Ο Πάς κάνει το παιχνίδι του ψάχνοντας το μπαμ για την ανατροπή. Ο Ποντένσε νομίζει ότι παίζει μόνος του και δεν τελειώνει μία πολύ καλή ευκαιρία ο Πάς επιμένει, ο Καρβαλιάλ βάζει μέσα και τούς καινούργιους παίκτες αλλά και τον Γιόβεσιτς πού με την μία τελειώνει τον αγώνα και διώχνει το στρες και τις ταχυκαρδίες. 3-1.

Ο Κάστρο το γκολ του Πάς από το πέναλτι , και μοιραίοι για τον Ολυμπιακό και σήμερα ο Μασούρας σε δύο φάσεις αλλά και ο Φορτούνης σε τετ α τετ.

Σιγουριά ο Πασχαλάκης πού είχε φοβερή απόκρουση στο 0-0. Κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός εκτός από καινούργια πρόσωπα θα πρέπει να ψάξει να βρει και πώς θα αγωνίζεται τακτικά.

Πώς επιτέλους θα φτιάξει έναν κορμό και ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο………

SERPIKO!

Διαβάστε Περισσότερα