Κακή εμφάνιση, ήττα στην Τούμπα Ι Ο Τίγρης

Η ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν είχε καλή απόδοση και δίκαια έχασε από τον ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν καλύτερος σε σχεδόν όλη την διάρκεια του ντέρμπι. Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έβγαλαν πάθος αντιθέτως ήταν νωχελικοί, ασύνδετοι μεταξύ τους, δε μπορούσαν να αλλάξουν τη μπάλα μεταξύ τους με αποτέλεσμα να κάνουν αν μόνον δύο ευκαιρίες σε ολόκληρο ματς.

Η πρώτη στο πρώτο ημίχρονο με το Γιεφτις ο οποίος ενώ βρέθηκε προ του Πασχαλάκη από αριστερά μέσα στη περιοχή έστειλε τη μπάλα πολλά μέτρα άουτ και η δεύτερη στο β ημίχρονο, όταν ο Τσουμπερ έκλεψε τη μπάλα από τον αμυντικό και πασαρε μέσα στη περιοχή στον Ανσαριφαρ, αλλά ο τελευταίος αν και ε βρισκόμενος σε πολύ καλή θέση κατάφερε καθυστερώντας να χάσει τη μπάλα από τον τερματοφύλακα με τη συνδρομή του αμυντικού.


Ο ΠΑΟΚ με πάθος σε όλο το ματς δίκαια πήρε την νικη πετυχαίνοντας ένα γκολ με το Μπισεβορ στο 35ο λεπτό, με τον παίκτη να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου ενώ ταλαιπώρησε πολύ τους αμυντικούς της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο κερδίζοντας έτσι στο 85ο λεπτό πέναλτυ από τον Μισελεν το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κουρτ.

Στο 77ο λεπτό η ΑΕΚ πέτυχε γκολ με τον Μωχαμεντι μετά από μπασιμο του Γκαρσία και πάσα στον προαναφερόμενο αλλά ο Διαιτητής ακύρωσε το γκολ γιατί ο Ανσαριφαρ εμπλέκεται στη φάση, ήταν μπροστά από τον τερματοφύλακα. Γενικά η ΑΕΚ δείχνει ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα, δουλεμένη σαν ομάδα με αποτέλεσμα παρότι έχει ποιοτικούς παίκτες δε μπορούν να το δείξουν σαν ομάδα. Με λίγα λόγια χρειάζονται πολύ δουλειά για να δέσουν μεταξύ τους.
Βεβαίως ευθύνη φέρει και ο Μιλόσεβιτς με τον τρόπο που στήνει την ομάδα με αποτέλεσμα να χειροτερεύει η κατάσταση.


Θα έπρεπε να παίξει με ενυσχιμενο κέντρο και να κτυπησεις τον ΠΑΟΚ με αντεπιθέσεις εκ του ασφαλούς. Ο διαιτητής αν εξαιρέσουμε τη φάση με το ακυρωθεί γκολ της ΑΕΚ το οποίο θα μπορούσε να το κατακυρωσει διότι δεν υπήρξε ουσιαστική παρεμπόδιση στον Πασχαλάκη,κινήθηκε σε καλά επίπεδα.

Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε δίκαια και ότι η ΑΕΚ δεν έπεισε με την εμφάνιση της!!!

Ο ΤΙΓΡΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα