ΚΑΛΌ ΥΠΝΟ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΤΙΝΣ – SERPICO

Λογικά κανένα παράπονο από τούς παίκτες που έπαιξαν εναντίον της Μίλαν. Έκαναν ότι μπορούσαν να πάρει την νίκη ο Ολυμπιακός.
Οι περισσότεροι όμως με σχεδόν μηδενική παρουσία σε αγώνες άρχισαν ειδικά στο Β ” ημίχρονο να βγάζουν κούραση. Και από την μία ο Κατουζο ρίχνει στον αγώνα 2 παίκτες επιθετικό και μεσοεπιθετικό λέγοντας: Τώρα χτυπάω το παιχνίδι με περισσότερη πίεση και από την άλλη ο ΜΑΡΤΙΝΣ που έβλεπε ότι έπρεπε να δώσει ανάσες στα Χαφ περισσότερο έλυνε σταυρόλεξο στον πάγκο.
Όσο πέρναγε η ώρα ο Τουρέ έπεφτε και λογικό ήταν Δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο αγώνα,. Χωρίς να πω και για άλλους παίκτες που όλοι βλέπαμε ότι πρέπει να γίνουν αλλαγή έχαναν δυνάμεις. ΟΛΟΙ εκτός από τον προπονητή του Ολυμπιακού που το κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Δεν ξέρω τι θέλει να ΑΠΟΔΕΙΞΗ αλλά οι εμμονές στο ποδόσφαιρο πληρώνονται. Και αυτό έπαθε ο Ολυμπιακός με την Μίλαν.
Δεν πήρε στηρίγματα από τον ίδιο τον προπονητή του. Και όταν ξύπνησε ήταν ήδη αργά. Και οι αλλαγές που έκανε προκάλεσαν αρνητικά σχόλια από όσους έβλεπαν το ΜΑΤΣ.
Έχει 2 ενδεκάδες ο Ολυμπιακός.Το θέμα είναι πώς τίς διαχειρίζεται ο προπονητής του.
Κρίμα.

https://www.youtube.com/watch?v=X8bi12aTCJA

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα