Καλώς τα παιδιά … I Cantona


Τα πρώτα είκοσι λεπτά κύλησαν ομαλά με τίς δύο ομάδες να εξουδετερώνουν η μία την άλλη τακτικά με τρεξίματα και πίεση στο κέντρο. Εκεί στο είκοσι έξι, ο Hojlund με την απειρία του κρατάει τον Rodri απ’την φανέλα σε γέμισμα της City, η φάση πάει στο Var και ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι. Haaland και 0-1. Έπειτα η City με την διαφορά ποιότητας που έχουν οι παίκτες της και μπροστά στο σκορ, πήρε την κατοχή κι έκανε το παιχνίδι της.

Η United επιθετικά φάνηκε στις καθυστερήσεις σε σουτ του Mc Tominey. Παρά την πίεση που προσπάθησε να ασκήσει η United σ ‘αυτό το σημείο, η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήρθε απ’ την πλευρά της City, όταν ο  Haaland με κεφαλιά από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Onana.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο η City έδειξε την διάθεσή της, όταν στο 49 Grealish και Silva έκρυψαν το τόπι από αριστερά, με τον τελευταίο να δίνει στον αφύλακτο Haaland, που αυτή την φορά θα κάνει την δουλειά του με το κεφάλι. Στην συνέχεια η City απόκτησε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα βρίσκοντας και τρίτο γκολ με τον Foden στο 80. 

Διαβάστε Περισσότερα