Κατέβηκε με στόχο να μη χάσει και έφυγε με “ντόρτια” | Ο Τζες

Με αμυντικό πλάνο που λειτούργησε μόνο για ένα ημίχρονο, ο ΠΑΣ σε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο γνώρισε τον διασυρμό από τον ΠΑΟΚ με ένα 4-0… στα σβηστά.

Με διαφορετικό σχήμα παρατάχθηκε σήμερα ο ΠΑΣ κόντρα στον δικέφαλο, με τον μαχητικότατο Μπακαδήμα να πλαισιώνει τους Παντελάκη και Εραμούσμπε. Για ένα ημίχρονο ο ΠΑΣ αμυνόταν αρκετά ικανοποιητικά κόντρα στον ΠΑΟΚ παρά το 1-0 του ημιχρόνου. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΠΑΣ είχε τρεις καλές προϋποθέσεις να πληγώσει τους γηπεδούχους, αλλά ο Λεό δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο και μέσα σε ένα εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Λίγο οι κάκιστες τοποθετήσεις των αμυντικών του ΠΑΣ, λίγο η ποιότητα του Κλέιμαν και των παικτών του ΠΑΟΚ ήταν υπέρ αρκετό στο να έρθει η συντριβή.

Για τον Μιχάλη Γρηγορίου δε πιστεύω πως μπορούμε το παραμικρό, καθώς ούτε μάγος δηλώνει, ούτε και πλαστικός χειρούργος για να κάνε το απαραίτητο λίφτινγκ σε αυτή την ομάδα. Το σύνολο των μεταγραφών που απαιτούνται ώστε να θυμίζει και πάλι ο ΠΑΣ, ομάδα πρώτης κατηγορίας, είναι αδύνατο να επιτευχθεί με το ημερολόγιο να γράφει 14 Ιανουαρίου. Το ζήτημα είναι πως ακόμη και σήμερα δεν γίνεται το παραμικρό μήπως και ο Άγιαξ της Ηπείρου φτάσει στο “θαύμα” της σωτηρίας.

Καλή δύναμη!

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα