Κάτι καλό φτιάχνεται Ι SERPICO

Με καλή μπάλα και πολύ καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός πέρασε και το εμπόδιο της Λαμίας νικηφόρα με σκορ 4-0. Σε αυτό βοήθησε και η εμφάνιση της φιλοξενούμενης ομάδας πού δεν παρέταξε τοίχο, δεν έστησε λεωφορείο και το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με καλό ρυθμό και φάσεις.

Όταν όμως έχεις τον Φορτούνη σε δαιμονιώδη φόρμα τότε τα πράγματα αλλάζουν. Παρ όλα αυτά η Λαμία έχει δύο πολύ καλές στιγμές στα ξεκινήματα τού παιχνιδιού πού δεν στοίχισαν στον Ολυμπιακό. Εύκολα λάθη κυρίως στα χαφ των ερυθρολεύκων πού πούλησαν αρκετές φορές την μπάλα και έδιναν την ευκαιρία στην Λαμία να τούς δημιουργεί μπελάδες. Ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να μπει μπροστά στο σκορ με τον Μασούρα, είχε την υπεροχή και έφτιαξε πολύ ωραίους συνδυασμούς και καλές φάσεις.

Ο Φορτούνης λίγο μετά έκανε δύο τα τέρματα και κάπου εκεί το γήπεδο πήρε κλίση στο ερυθρόλευκο χρώμα. Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός παρά το εκτός έδρας ματς πού έδωσε προχθές κυνήγησε τον αγώνα πιέζοντας ασταμάτητα τον αντίπαλο. Φαίνονται σιγά σιγά κάποια ωραία πράγματα που βγαίνουν στο χορτάρι, ιδιαίτερα σε νοοτροπία της ομάδας, σίγουρα στην φυσική κατάσταση και πώς επιτέλους κτίζεται μετά από τουλάχιστον δύο χρόνια μία κανονική ομάδα.

Πολύ επίσης καλό passing game των παικτών, και με έναν ρυθμό πού αρέσει στον κόσμο. Αυτογκόλ για το 3-0 και το παιχνίδι τελειώνει με τον πανταχού παρών Φορτούνη πού είχε και δοκάρι, να σερβίρει στον Ελ Κααμπί για το τελικό 4-0. Είπαμε όμως ο Ολυμπιακός κτίζεται, σιγά σιγά, οι νίκες βοηθάνε πολύ την ομάδα, φτιάχνουν ψυχολογία και δίνουν χρόνο στον προπονητή να διορθώνει αλλά και να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, και να ετοιμάζει ακόμα καλύτερα τον Ολυμπιακό.

Νέοι παίκτες πού έρχονται ή μόλις μπήκαν στην ομάδα θέλουν χρόνο καί παιχνίδια για νά δείξουν τί πραγματικά αξίζουν.

Διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας, και καλά να είμαστε τα ξαναλέμε σε δύο εβδομάδες.

SERPIKO

Διαβάστε Περισσότερα