Κάτι τρέχει με την Μάιρη !!!!

Γεια σας αγαπούλες μου έχω καιρό να σχολιάσω τα νέα της σόου μπιζ και κάτι με έχει πιάσει μπήκα λοιπόν και έριξα μία ματιά!!

Ας ξεκινήσουμε με την επιστροφή της σειράς “la casa de papel” σ ένα περίπου μήνα αναμένεται να βγει απτό Netflix η 3η σεζόν της σειράς φαινόμενο που μας καθήλωσε, εγώ να σας πω την αλήθεια μου βαριέμαι να βλέπω σειρές και προτιμώ ταινίες αλλά το συγκεκριμένο με έχει ξετρελάνει..

φυσικά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιστρέφουν οι αγαπημένοι μας ήρωες όμως για κάποιον η αναμονή………………..

θα είναι πιο γλυκιά φυσικά μιλάμε για την Tokyo ( aka Ούρσουλα Κορμπερο) την εντυπωσιακότερη θηλυκή παρουσία στη σειρά..!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας φύγουμε λοιπόν απ τα του εξωτερικού και ας έρθουμε στα εγχώρια..ένα μικρό σοκ το πάθαμε λοιπόν με Απόστολο γκλέτσο και τα τρελά ποσά με τα πολλά μηδενικά που έπαιρνε από τις ταινίες…

Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην τηλεόραση τη δεκαετία του 90.. πληρωνόταν σε χρυσάφι για να παίξει σε μία σειρά.. και την αποκάλυψη αυτή δεν την έκανε άλλος από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Ρε παιδιά τι είναι τούτα που μαθαίνω.. ασύλληπτο γάμος και κηδεία μαζί.. πόσο τζαζ μπορεί να είναι ο κόσμος που ζούμε? Σάλος στα social media μετα την ανακοίνωση της νύφης στους καλεσμενους..δεν μπορούσαν να το πιστέψουν όταν έμαθαν ότι στον γάμο τον οποίο θα πήγαινα θα τελούνταν και η κηδεία της θείας της νύφης ! Τι να πω κι εγώ τώρα..

 

Ιωάννα Τούνη: το καυτό μας κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας”my style rocks” και αναμφίβολα ήταν μέσα στις 3_4 που τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους..!!

Αυτά τα ολίγα και επιστρέφω με νεότερα τις επόμενες μέρες , εως τότε φιλάκια αγαπουλάκια μου !!!!!

 

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ … ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ “Τ” ΚΑΙ ΒΆΛΤΕ ΕΝΑ “Μ” …….. ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα