Κεφάλαιο “Χιμένεθ” ΑΕΚ λέω και κλαίω…

Έχω ακούσει τόσα πολλά αυτές τις μέρες για το αν αξίζει να είναι στον πάγκο της ΑΕΚ και ότι ο κ. Μελισσανίδης τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας για αυτό και εγώ ήθελα να πάρω θέση. Οι δυο άνδρες λέει συναντήθηκαν και συζήτησαν για την εικόνα των τελευταίων εμφανίσεων της Ένωσης καταλήγοντας ότι πρέπει να βελτιωθεί άμεσα. Μάλιστα…. Νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε…

Είναι αυτονόητο ότι η Ένωση είχε τεράστιο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία της από την αρχή της σεζόν και μαζί με τους τραυματισμούς αλλά και την φυγή του Λιβάγια τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν. Ο Χιμένεθ δεν είναι μάγος ώστε να μπορεί να καλύπτει τα πάντα. Βέβαια έχει κάνει και αυτός κάποια λάθη , λογικό είναι, ποιος δεν κάνει;

Οι αντιδράσεις τόσο του κόσμου της ΑΕΚ, όσο και εντός των τειχών της ομάδας, με πρώτο τον κ. Μελισσανίδη, δεν μου φαίνονται λογικές ΑΛΛΑ μάλλον ξεχνάμε πολύ εύκολα κάποια πράγματα. Όταν ο κ. Μελισσανίδης τον φέρνει να ‘πολεμήσει’ και το όπλο που του δίνει είναι κουτάλι, λογικό είναι να κάνει και ‘σούπες’ . Το κλίμα ήταν θετικό και ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην φυσική κατάσταση της ομάδας. Άλλωστε είναι εμφανές από τους πολλούς τραυματισμούς παικτών.

Όλος αυτός ο ντόρος γιατί λοιπόν; Έκαναν μια συζήτηση που δεν χρειαζόταν να γίνει, όλα αυτά είναι αυτονόητα αλλά το μόνο που δεν συζητήθηκε και ήταν και το πιο σημαντικό αν ο κ. Μελισσανίδης θα πάρει την ευθύνη για την λάθος διαχείριση της ομάδας, είτε στην αρχική επιλογή του για προπονητή αλλά στην μη κάλυψη των τεραστίων αναγκών στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Εννοείται ότι όλοι θέλουμε να πάρει το Κύπελλο η ομάδα και να κατακτήσει την 2η θέση στα play-off ώστε να κλείσει η χρονιά με θετικό πρόσημο.

Δεν ξέρω όμως αν μπορεί… Αναμένω τις επιστροφές παικτών ώστε να καλυφθούν τα κενά που είδαμε στα τελευταία παιχνίδια αλλά θέλω να τονίσω κάτι από τώρα: ‘Κ. Μελισσανίδη δεν χρειάζεται να τονίσω πόσο τεράστια χαρά δίνεται στον λαό της ομάδας μας με την δημιουργία του ‘σπιτιού’ μας! Δεν συγκρίνεται με τίποτα! Είναι ο στόχος σας και αναμένουμε όλοι να δούμε τον ‘ναό’ μας ολοκληρωμένο! Κατανοώ επίσης ότι προσπαθείτε να μην κάνετε υπερβολές και περιττά έξοδα! Κουμάντο στην τσέπη σας δεν μπορεί να κάνει κανένας! Αυτό που θέλω λοιπόν να δω είναι κάποια αυτονόητα πράγματα. Ο προπονητής μας είναι αρκετά καλός και μας κάνει… Δώστε του τον χρόνο και τα ‘εργαλεία’ που πρέπει ώστε να δουλέψει την νέα σεζόν με την ομάδα και να τον αξιολογήσετε σωστά.

Μην τον ‘κάψετε’ ακόμα μια φορά για λάθη που κάνατε εσείς! Μιλάω με αγάπη για την ομάδα μου και χωρίς καμία σκοπιμότητα, χωρίς κανένα όφελος! Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το λέω συνέχεια και έχω γίνει κουραστικός! Κάθε αγώνας για την ομάδα μας πρέπει να καταλάβουν ότι είναι τελικός, πρέπει όσοι χρησιμοποιούνται να δίνουν το 100% τους και στο τέλος θα πρέπει να γίνει εκκαθάριση για το ποιος αξίζει να παίζει στην Ένωση και την νέα σεζόν.

Διαβάστε Περισσότερα