Κεντρικος Χαφ προ των πυλών για τον ΠΑΟ

Η κίνηση του Αλαφούζου να διαθέσει το ποσό των 2εκ για μετεγγραφές για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το έργο του Γιοβάνοβιτς ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας μάλλον έχουν αποφασιστεί εδώ και καιρό και όπως όλα δείχνουν οι θέσεις που πονάει ο ΠΑΟ είναι αυτές του κεντρικός χαφ, ενός εξτρέμ και ενός αριστερού  μπακ.

Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού σύμφωνα με ”ιαματική” πηγή έχουν ήδη εντοπίσει τον βασικό τους στόχο, ο οποίος αφορά την μεσαία γραμμή και ο οποίος θα μπορεί να καλύψει το κενό στην συγκεκριομένη θέση. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν αν δεν υπάρξει κάποια σπουδαία ανατροπή στην εν λόγω μετεγγραφη ο Παναθηναϊκός θα κλείσει τον χαφ μέσα στις επόμενες μέρες.

Το «τριφύλλι» πέραν του κεντρικού μέσου ψάχνει και για την απόκτηση ενός εξτρέμ με τηνδιοίκηση να κοιτάζει προτάσεις παικτών όπως αυτή του Κριστιάν Παβόν της Μπόκα Τζούνιορς. Ο 26χρονος διεθνής Αργεντινός εξτρέμ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και η περίπτωση απόκτησης του ως ελέυθερος είναι μία καλή περίπτωση για την ομάδα του ΠΑΟ.

Η περίπτωσή του Παβόν είναι άκρως ελκυστική, με τον πάικτη να έχει όλο το πακέτο που ψάχνει ο Γιοβάνοβιτς για τα άκρα της επίθεσης, με τα οικονομικά δεδομένα τουπαίκτη να είναι αρκετα υψηλά και θα χρειαστεί μία μεγάλη «υπέρβαση» για τον Γιάννη Αλαφούζο για την πραγματοποίηση αυτής της μετεγγραφής.

 

Διαβάστε Περισσότερα