Κέρδισε άνετα ….. SERPICO

Ήταν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του παιχνίδι μέσα στο γήπεδο του, δύσκολα θα μπορούσε νά χαλάσει το χατίρι στον κόσμο του. Για άλλη μία φορά τό Καραϊσκάκη γέμισε με τον κόσμο να αποζημιώνεται από τούς παίκτες τού Μάρτινς. Αφεντικό σε όλο τόν αγώνα ο θρύλος πού είχε σε μεγάλα κέφια τόν Γκιγιέρμε. Νωρίς νωρίς σέντρα  κεφαλιά  καί 1-0 για τούς ερυθρόλευκους με τον Γκιλιέρμε.

Προβολή μετά από λίγα λεπτά, πάλι απο τον Γκιλιέρμε καί 2-0. Ο πολύ ανεβασμένος Ομάρ παίρνει το ριμπάουντ από τό δοκάρι σε σουτ τού Καμαρά καί 3-0 από ημιχρόνο.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ρίχνει στροφές ο Ολυμπιακός καί μετά το ξεκίνημα ο αρχηγός Φορτούνη , κατέβασμα της μπάλας και με την μία εκτελεί καί γειά σας. 4-0 για πλάκα καί με όμορφο ποδόσφαιρο.

Γίνονται αλλαγές μιας καί τό ματς έχει πάει για περίπατο όπως καί οι Ξανθιώτες, αλλά δεν ρίχνει ταχύτητα καί όρεξη ο Ολυμπιακός πού θέλει καί άλλα τέρματα. Μία ξεχωριστή όμως αλλαγή είναι αυτή τού άλλωτε αρχηγού τού Ολυμπιακού καί μιλάμε για τόν Αβραάμ Παπαδόπουλο. Πατάει τό χορτάρι στο Καραϊσκάκη μετά από πολλά χρόνια καί χειροκροτείτε.
Κάποιες καλές στιγμές δεν γίνονται γκολ καί ο αγώνας λήγει.

Ο Ολυμπιακός κερδίζει τόν αγώνα , ο ΠΑΟΚ δεν καθαρίζει το ματς στο Αλκαζάρ καί η στέψη παίρνει αναβολή για την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα

 

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ NOVASPORTS

 

 

Διαβάστε Περισσότερα