Κλήρωση Κυπέλλων Ευρώπης – SERPICO

Οι όμιλοι βγήκαν λοιπόν για το ποιοί θα είναι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων στο τσάμπιονς Λίγκ και Στό Γιουρόπα Λίγκ. Από εκείνη την ώρα άρχισαν οι αναλυτές αλλά καί οι φίλαθλοι των oμάδων που συμμετέχουν , άλλος γκρίνια ,άλλος αυστηρή λέει η κλήρωση , δύσκολη εύκολη κλπ κλπ.
Εγώ ένα έχω να πω: Θέλετε ΚΎΡΙΟΙ να παίζεται Ευρώπη; Εάν ναι, τότε απαιτήστε από τίς ομάδες σας να είναι έτοιμες από κάθε άποψη για τέτοια παιχνίδια και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Κάντε τις σωστές επιλογές στις μεταγραφές , σωστό προγραμματισμό και να έχετε φιλοδοξίες ο καθένας για τήν ομάδα του, για να μην πω απαιτήσεις.

Τεράστια η Μπάγερν δεν το συζητάω. Έμπα Κυρία ΑΕΚ χωρίς φόβο και παίξε αυτό πού μπορείς σαν ομάδα. Πάρε και 3 παιχταράδες και δώσε στο ΜΑΤΣ ότι καλύτερο έχεις. Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μεγαλύτερες ομάδες από Μίλαν και Μπέτις. Μην αρχίσω και αραδιάζω τώρα ,τίς ξερετε. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ. Τίς κληρώσεις δεν τίς διαλέγεις. Η βαθμολογία της Ελλάδος ΣΤΗΝ Ευρώπη είναι τέτοια που λίγο πολύ περιμέναμε τέτοια ζευγαρώματα. Αφήστε λοιπόν την γκρίνια ,και το κλάμα οι περισσότεροι και να βλέπετε τις συγκεκριμένες κληρώσεις σαν Πρόκληση για κάθε λόγο, για τίς ομάδες μας που συμμετέχουν.  Αλλιώς ας βολευτούμε όλοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και τίποτα παραπάνω.

Καλή επιτυχία σε όλες μας τίς ομάδες μας που παίζουν Ευρώπη.

 

ΥΓ : Μεγάλη η ΑΠΟΥΣΙΑ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ απο την ΕΥΡΩΠΗ ……

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα