Κόκκινο πολυβόλο!!! SERPICO

Τίποτα δεν άφησε στην τύχη χθές o Ολυμπιακός. Παιχνίδι πονηρό καί επικίνδυνο, με την Κράσνονταρ πού δίνει τό εισητήριο για τούς ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ. Σοβαρό καί μελετημένο παιχνίδι που δεν τού ξέφυγε καθόλου σε όλο τόν αγώνα. Εκεί πού έπρεπε έτρεξε , όταν έπρεπε ρίσκαρε  καί πάνω από όλα μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν καί κυρίως νά έχει αυτός την κατοχή καί τόν έλεγχο τής μπάλας.

Άψογα στημένος καί απλωμένος σε όλο το γήπεδο έκανε την Κράσνονταρ εξαρτήματα. Μάταια έψαχναν το εκτός έδρας γκολ οι Ρώσοι ,δεν τούς έδωσε δικαιώματα σοβαρά ο Ολυμπιακός. Ακόμα καί όταν μπήκε μπροστά στο σκόρ δεν παρασύρθηκε , κράτησε τόν ενθουσιασμό για τόν κόσμο αλλά η ομάδα ήταν καρφωμένη στο στόχο της.

Εκπληκτική ενέργεια ο Γκερέρο, άπιαστο σουτ καί ο χορός τών γκολ ξεκίνησε. Είπαμε όμως ο Ολυμπιακός θά ψάξει καί άλλο γκολ αλλά με μυαλό καί πολύ προσοχή, οι Ρώσοι είναι καλή ομάδα καί ψάχνουν το εκτός έδρας γκολ. Βρίσκει ο Ολυμπιακός χώρους πλαγιοκοπούν οι παίκτες του την Κρασνονταρ αλλά οι ευκαιρίες δεν γίνονται γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κράσνονταρ παίρνει μέτρα περισσότερα στο γήπεδο αλλά ο Ολυμπιακός τώρα αλλάζει τους ρόλους καί θά κτυπήσει στην κόντρα. Ο Ρατζέλοβιτς έχει ταλέντο, θράσος καί παίρνει μόνος του την δεξιά πλευρά. Εκτελεί σε σουτ καί πάμε στο δεύτερο γκολ. Πάλι προσηλωμένος ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τούς Ρώσσους να ελπίζουν σε κάποιο τέρμα, κλέβει εύκολα την μπάλα καί κάθε αντεπίθεση είναι φαρμάκι.

Η μπάλα έρχεται στον θρασύτατο Ρατζέλοβιτς, πού με την μία ρίχνει οβίδα εκτός περιοχής καί πάρε και το τρίτο γκολ . Σαστισμένοι οι Ρώσοι θέλουν οπωσδήποτε το εκτός έδρας γκολ καί έχουν χάσει τ’αυγά καί τα Πασχάλια. Νέα άψογη καί πάλι κόντρα αντεπίθεση καί ο μοιραίος μέχρι εκείνη την στιγμή Ποτένσε με υποδειγματική λόμπα και τό τέταρτο γκολ είναι γεγονός.

Τό γήπεδο στον αέρα, οι παίκτες ήταν άπαντες φοβεροί για αυτό δεν θέλω νά ξεχωρίσω κανέναν. Μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη καί μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης για τον επαναληπτικό τής Ρωσίας.
Μεγάλη, σοβαρή καί παλληκαρίσια νίκη τού Θρύλου πού τόν ‘χρίζει’ φαβορί για τούς χρυσοφόρους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα