Κόκκινος ο Sainz μέχρι το 2022 Σωτήρης Βάζελος

Η Scuderia Ferrari δεν άργησε να βρει τον πιλότο που θα πάρει την θέση του Sebastian Vettel στο τέλος της σεζόν όποτε και εάν αυτή εκκινήσει. Ο Carlos Sainz κοκκινίζει λοιπόν για τις χρονιές 2021 και 2022 και θα αποτελεί ένα καυτό νεανικό οδηγικό δίδυμο με τον Leclerc.Ελπιδοφόρος,σταθερός και με αρκετές εμπειρίες αφού έχει οδηγήσει για μεγάλες ομάδες του σπορ όπως η Renault και η McLaren.
Από την πρώτη του σεζόν με την Toro Roso άφησε υποσχέσεις για το μέλλον,με την Redbull και τον Dr Helmut Marko ίσως αυτή την στιγμή να έχουν μπει σε σκέψεις ότι ίσως έχασαν έναν μελλοντικό πρωταθλητή.Ο Ισπανός έχει το κίνητρο,το πάθος και την κάψα για νίκες.Ιδιαίτερα οργανωτικός καθώς όλοι οι μηχανικοί που εργάστηκαν μαζί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια.
Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του το βάθρο στο επεισοδιακό περσινό GP της Βραζιλίας.Η Μclaren έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει αλλά η προοπτική για να οδηγήσει για την πιο ιστορική ομάδα του σπορ τον οδήγησε ώστε να πάρει γρήγορα την απόφαση να γίνει κάτοικος Μαρανέλο.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές οι οικονομικοί όροι του συμβολαίου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί πάρα μόνο ότι η διάρκεια θα είναι δύο ετών.Βέβαια το ντόμινο μεταγραφών συνεχίζεται καθώς ο Αυστραλός Daniel Ricciardo αφήνει την Renault για να πάρει την θέση του Sainz στην McLaren.

Κάπως έτσι χωρίς να έχουν ξεκινήσει οι αγώνες του 2020 ήδη έχουμε σχεδόν ολόκληρο το grid του 2021.Ένα μονάχα πρέπει να μάθουμε.Ο Sebastian Vettel θα κρεμάσει τα γάντια του ή θα βρει καταφύγιο στην μοναδική θέση που υπάρχει κενή αυτήν την στιγμή που είναι αυτή της Renault.Είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα και από τα μονοθέσια…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα