Κοντά στη Renault ο Αλονσο Σωτήρης Βάζελος

Είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μέσω του georgiouclub.gr σχετικά με το τι αρμόζει σε ένα παγκόσμιο πρωταθλητή του μεγέθους του Fernando Alonso. Εντούτοις ο Ισπανός μάλλον έχει πάρει την απόφαση να επιστρέψει στις πίστες το 2021 φορώντας ξανά την φόρμα της Renault.
Η γαλλική ομάδα μετά την φυγή του Ricciardo και τις αιχμές που άφησε μέσω ανακοίνωση της στον Αυστραλό πιλότο για έλλειψη εμπιστοσύνης στρέφεται στον πιλότο που τις χάρισε 2 παγκόσμιους τίτλους,νίκες και poles positions στην πρώτη δεκαετία του αιώνα που διανύουμε.
To ζήτημα είναι εάν ο Ισπανός έχει τον αγωνιστικό ρυθμό μετά από 2 χρόνια απουσίας από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.Θα είναι ανταγωνιστικός και γρήγορος;Καταρχήν πρέπει να είναι ανώτερος του Οcon και μετά όλων των υπολοίπων..
Σαφώς από θέμα πρεστίζ ο συνδιασμός Renault-Alonso θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικός και η εισαγωγή ενός παγκόσμιου πρωταθλητή στη σχάρα του grid θα έχει θετικό αντίκτυπο στο χώρο της formula1. Εδώ αξίζει να τονίσουμε πως εάν ο δις παγκοσμιος πρωταθλητής κάτσει πίσω από ένα μονοθέσιο της γαλλικής εταιρίας τότε οι πιθανότητες ο Sebastian Vettel να πεί αντίο στις πίστες μεγαλώνει καθώς δεν βλέπω ανταγωνιστικό μονοθέσιο που θα προσελκύσει τον Γερμανό…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα