Κοράκι και κακή απόδοση έδωσαν τέλος στα όνειρα ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Οι ελπίδες τελείωσαν και έτσι το ταξίδι για το Euro έλαβε τέλος.Οι παίχτες του Γιάννη Γκούμα δυστυχώς δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και σε συνδυασμό με το κοράκι που είδε ένα ανύπαρκτο πέναλτι έσβησαν κάθε ελληνική ελπίδα στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Σε καμία φάση του παιχνιδιού οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκαν μεταξύ τους στο γήπεδο. Δεν κρατούσαν την μπάλα με τίποτα,δεν γεννούσαν φάσεις και το κυριότερο δεν έδειξαν ποτέ ότι μπορούν να πάρουν το ματς. Το τελικό 0-2 πέρασε στην ιστορία αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο…

Ο χθεσινός αγώνας ήρθε να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά αυτό που όλοι λίγο ή πολύ συζητάμε στις εκπομπές του Χόρχε τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο που περνά κρίση αλλά και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Κάποτε η εθνική αντρών μπορεί να μην περνούσε στα τελικά,να μην μπορούσε να κάνει νίκες στα προκριματικά αλλά πάντα είχαμε μια καλή φουρνιά ελπίδων που μας έδινε ελπίδες για το μέλλον…

Τώρα δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε καν αυτό.Που πήγαν τα ταλέντα;Γιατί τόση παρακμή;Υποδομές,γήπεδα και τραγικά λάθη μας οδήγησαν εδώ….

Εδώ φίλε Χόρχε πάει αυτό που λες ότι η Ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη… 

 

Διαβάστε Περισσότερα