Κουλουράκια, βουτιές & οι Μπέμπηδες του Δώνη – SERPICO

Πάλι στην μέση ο Αστέρας Τρίπολης έχασε από πέναλτι φάντασμα. Μετά τον Κοτσιαυτή ήταν η σειρά του Ρέφερι Παπαδόπουλου να δώσει πέναλτι που τελικά έκανε ΓΚΟΛ ο Μάνταλος και έδωσε την νίκη στην Ένωση. Καλό παιχνίδι έκανε η ΑΕΚ, κυκλοφορούσε καλά την μπάλα, έχασε καλές ευκαιρίες για να κλειδώσει νωρίτερα το ματς.  Δύο δοκάρια υπέρ της και ένα υπέρ του Αστέρα, ο όποιος ανέβηκε στο β” ημίχρονο και έχασε ευκαιρίες για γκολ. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες βοήθησαν σε αυτό. Η ΑΕΚ πήρε ένα σπουδαίο και δύσκολο διπλό από μία έδρα που θα φτύσουν αίμα όλες οι ομάδες που διεκδικούν τίτλο.  Η εμφάνιση της ΑΕΚ ειδικά στο Α “ημίχρονο έδειχνε να έχει το ματς, τέτοια πέναλτι όπως και στην Τούμπα δίνουν αφορμή για γκρίνια και παράπονα, όταν μάλιστα το πρωτάθλημα μόλις έχει ξεκινήσει, είναι κρίμα πραγματικά.

Στο ΟΑΚΑ τα μωρά του Δώνη τρέλαναν τον κόσμο του ΠΑΟ για δεύτερη φορά. Θύμα του η Λαμία. Μία ομάδα που χάνει κερδίζει παίζει άμυνα. Απίστευτο ????.
Ωραία κυκλοφορία της μπάλας απο τα πιτσιρίκια που πολύ σπάνια σήκωσαν την μπάλα από το χόρτο. Η ποινή μηδενίστηκε και συνεχίζουν απτόητοι οι πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού. Μπράβο τους.
Τελος στο είδα ένα πολύ κακό ματς με λίγες φάσεις και ένα ΚΑΡΑ-δικαιότατο Χ.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα