ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ….. ΖΕΣΤΟ ΣΑΛΕΠΙ ΠΑΙΔΙΑ …. SERPICO

Κρατήστε τα αποτελέσματα και να τα δείτε ο καθένας όπως τον συμφέρει. ΠΑΟΚ Τσέλσι 0-1, μάλιστα…. Γεμάτη Τούμπα καμίνι το γήπεδο σπουδαίος και ο αντίπαλος.
Και λοιπον; Άντε να χάσουμε με αξιοπρέπεια. Τι λέτε σοβαρά; αλλάζουμε και την ενδεκάδα ,παίζουμε χωρίς σέντερ φορ και ότι βγει.
Ξέρετε γιατί;. γιατί Ποια Τσέλσι ρε παιδιά το μυαλό μας είναι στην ΑΕΚ την Κυριακή . Ναι κύριοι Έτσι την είδαν την δουλ εια στην Ευρώπη εκεί Στον ΠΑΟΚ. Ρε την Κυριακή να κερδίσουμε να βγάλουμε το Άχτι μας και σιγά την Ευρώπη.
Την ανάλυση την κατοχη της μπάλας και την ανωτερότητα του αντιπάλου την αφήνω για αυτούς που σας τα λένε όπως γουστάρετε να τα ακούτε. Φιλοδοξία μηδέν βήματα μπροστά μηδέν πρεστίζ μηδέν δηλαδή όπως και η παρουσία του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χαίρεται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΜΠΕΤΙΣ

ΛΆΘΟΣ επιλογές ΚΥΡΙΕ Μαρτινς.
Στο Καραϊσκάκη έχουν γονατίσει Ομαδάρες . Καλή πάσα και κίνηση στον χώρο έχουν οι Ισπανοί, ευρωπαϊκή παρουσία πείρα και πάνω από όλα άνεση στο ΓΚΟΛ δεν έχουν.
Ένα γκολ σε 4 ΜΑΤΣ έχουν κάνει. Φλύαροι και άπειροι τους έκανες να φαίνονται Ισπανικό μεγαθήριο. ΛΆΘΟΣ επιλογές κακή νοοτροπία .
Ο Υπέροχος κόσμος έδωσε τον πόντο. Το Ρόστερ σου είναι γεμάτο. Άσε τις επίμονες. Το ψιλοδιόρθωσες νωρίς αλλά ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέτοιας δυναμικής ομάδες δεν είναι παθητικός. Είναι ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ. Μαθαίνεις από τα λάθη σου θέλω να ελπίζω. Πάλι καλά έτσι που πήγε το παιχνίδι καλός είναι και ο πόντος και εδώ τις αναλύσεις για το ποιοί παίχτες ανταποκρίθηκαν και ποιοί ήταν λίγοι την αφήνω ΣΤΟΥΣ ειδικούς.
Τα παιχνίδια αυτά τα βλέπουν εκατομμύρια μάτια, όλοι πιστεύω σε κάθε ομάδα βλέπουν τα καλά καί τα ανάποδα. Τα ξαναλέμε.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα