Κούμαν,Τσάβι μα στο βάθος……ή Μπάρτσα μας!! Ι Catalanos

Ο Κούμαν λοιπόν ήρθε σε μια ομάδα που όμως δεν ήταν δική του φτιαγμένη από την αρχή.Σε αυτό πάντα δίνω έναν πόντο σε αυτούς τους προπονητές.Στην τακτική όπου είδαμε μια πιο σοβαρή αμυντικά Μπάρτσα με το γνώριμο 3-5-2 φέρνοντας τον Ντε Γιόνγκ πίσω στα σέντερ μπακ και κάνοντας ένα πολύ καλό σερί νικών μέσα έξω.Από κει και πέρα και δεδομένων των συνθηκών δεν θεωρώ ότι τα πήγε και τόσο χάλια καθώς θα μπορούσε να κάνει και το νταμπλ. Αυτά είναι τα θετικά.

Το αρνητικό είναι ο περίεργος χαρακτήρας του και αυτό πιστεύω τελικά ότι τον έφαγε γιατί με το που πάτησε στο Κάμπ Νου ήρθε σε σύγκρουση με πολλούς παίχτες.Είναι μέγα λάθος αυτό.Το αντίθετο είναι αυτό που φέρνει αποτελέσματα.Έπειτα αρκετές δηλώσεις του που αν μη τι άλλο “μίκραιναν” πολύ την Μπάρτσα!! Μιλούσε λες και ήταν προπονητής σε καμία ομαδούλα.

Για τον προπονητή  Τσάβι δεν μπορώ να πω πολλά γιατί ο καθρέπτης για μένα είναι ή Ευρώπη και σε αυτήν ακόμα δεν έχει εμφανιστεί.Σίγουρα αποτελεί μεγάλη προσωπικότητα για πολλούς μέσα στην ομάδα όπως επίσης και για τους φιλάθλους.Τώρα σε περίπτωση που αναλάβει τελικά αντικαθιστώντας τον Κούμαν ο καιρός θα δείξει τι μπορεί να καταφέρει πραγματικά.Πάντως σαν παίχτης έδωσε πάρα πολλά αλλά ταυτόχρονα έκανε και“ζημία” στην ομάδα της καρδιάς του!!!

Δεν μου αρέσει να μειώνω ούτε να ισοπεδώνω οτιδήποτε όμως ή Μπάρτσα για ΜΕΝΑ είναι πάνω από πρόσωπα.Οφείλω λοιπόν για την ιστορία να του κοστολογήσω ότι εξαιτίας του ή Μπάρτσα έχασε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα τότε που υπήρχε και σε θέση που μελλοντικά μας στοίχησε πολύ εώς και σήμερα!!!!Όταν λες ότι αγαπάς την Μπάρτσα κάνεις στην άκρη κάνοντας τόπο στα νιάτα και δεν βλάπτεις για ένα καπρίτσιο την ομάδα που τόσο πολύ αγαπάς κ.Τσάβι.Πριν αποχωρήσει ήταν ήδη δύο χρόνια σε τρομερή  πτώση και ήθελε να κάτσει άλλον έναν χρόνο(προφανώς για τα λεφτά!) και έτσι από τότε ψάχναμε τον αντι-Τσάβι…αναγκάζοντας τον μεγάλο Λιονέλ να ανεβαίνει στο κέντρο για να φτιάχνει και παιχνίδι!!!

Επίσης το ότι τρεις φορές και δεν θα βάλω στο τραπέζι από ποίο πρόσωπο έκανε την πρόταση(Για την ιστορία ο Μπαρτομέου!) να αναλάβει την ομάδα βάζοντας την σε κάποια σειρά,ουσιαστικά βοηθώντας την λίγο να ανέβει αγωνιστικά …εκείνος λοιπόν αρνήθηκε και τις τρεις φορές γυρνώντας την πλάτη του.

Υ.Γ προς Λαπόρτα που έκανε το πρώτο φάουλ του…Είτε σε παίχτες είτε σε προπονητές αξίζει σεβασμός…Ξεκάθαρες κουβέντες σε όμορφο κλίμα κάνουν έναν σύλλογο πιο μεγάλο…Αναφέρομαι στην απόλυση του Κούμαν.

 

Διαβάστε Περισσότερα