ΚΟΥΒΑNOS

Καλησπέρα σε όλους του φίλους! Μια χαρά μας πηγαίνει προς το παρών το Κοπα Αμέρικα….Μας έκατσε και το Βενεζουέλα-Περου Χ-Χ και κόκκινη κάρτα! Δεν νομίζω να έχετε παράπονο;;; Και αν η Αργεντινή κατάφερνε να μας έβαζε και ένα γκολακι θα κάναμε πάρτι! Δεν πειράζει όμως….Συνεχίζουμε δυναμικά….
Αυτή τη φορά θα σας δώσω προγνωστικά για 3 μέρες για να έχετε και εσείς τον χρόνο να προλαβαίνετε να τα παίζετε….

Ξεκιναμε με τον αγώνα Ιαπωνία-Χιλη….Η Χιλή θα κερδίσει γιατί έτσι και αλλιώς η Ιαπωνία κατεβαίνει με πολλές αλλαγές και μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές…ψάχνωντας όμως μια καλή απόδοση θα πρότεινα το 2ο και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση από 3,85 και πάνω η στο Χ-2 με απόδοση γύρω στο 4,00.

Επόμενος αγώνας… Βολιβία-Περού……Δεν θέλω καν να ασχοληθώ με αυτό τον αγώνα….Αν και το Περού με μια μέτρια εμφάνιση μπορεί εύκολα να κερδίσει την Βολιβία…Και να βάλει βάσεις για πρόκριση….Οποίος και αν θέλει Χ-2 με απόδοση κοντά στο 4,00…

Συνεχίζουμε με Βραζιλία-Βενεζουέλα… Το φαβορί το ξέρουμε οπότε πάμε για 1 και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η για το 4-6 γκολ…με αποδόσεις 3,50 και 2,55 αντίστοιχα.

Νext match…. Κολομβία- Κατάρ…Όσο και να πιστεύω ότι η Κολομβία θα κερδίσει…θα ζοριστεί πάντως…Οπότε προτείνω νίκη της Κολομβίας με ακριβώς ένα γκολ διαφορά με απόδοση 3,75.

Και τελευταίο και το πιο σημαντικό ματς… Αργεντινή- Παραγουάη…. Η λογική λέει ότι η Αργεντινή ΠΡΈΠΕΙ να κερδίσει….αν θέλει να προκριθεί! Το θέμα βέβαια δεν είναι μόνο αν θέλει…. πρέπει και να μπορεί! Δεν γίνεται να μην την στηρίξω την ομάδα του Μέσι… Ελπίζω και εύχομαι ότι θα δούμε γκολ…Οπότε σας προτείνω
1 και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με απόδοση στο 3,60 και
θα ρισκάρουμε με σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1 3-1 4-1 με απόδοση κοντά στο 4,50.

Καλά μας κέρδη…..!!!!

 

ΚΟΥΒΑNOS

Διαβάστε Περισσότερα