Κρατάει την πρόκριση η Ένωση. SERPICO

Με την πρόκριση στην τσέπη για την επόμενη φάση η ΑΕΚ αλλά για μένα έπρεπε καί σέ αυτό το ματς νά πάρει την νίκη. Για όλους τούς λόγους πού ξέρουμε όλοι. Ένα καλό πρώτο ημίχρονο με έναν Μάνταλο εξαιρετικό καί πάλι νά κάνει το 1-0 στο 26″ λεπτό, να δημιουργεί καί νά χάνει ευκαιρίες , αυτό το παιχνίδι τό τελειώνεις μία καί έξω. Μπορεί να μήν ήταν ο αντίπαλος ισάξιος άλλο αυτό , αλλά η σοβαρότητα σε τέτοια ματς είναι το παν.

Όχι δεν υποτίμησε η ΑΕΚ τόν αντίπαλο αλλά ξαναλέω είναι ευκαιρία τέτοια ματς νά τά καθαρίζεις. Η Κραϊόβα σε ένα αγώνα ανοικτό βρήκε αδικαιολόγητα πολλά κενά καί έχασε καλές καί σημαντικές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο όμως ανήκε κυριολεκτικά στην Ένωση.  Στο Δεύτερο μέρος καλύτεροι οι Ρουμάνοι έφεραν τόν αγώνα στα ίσια στο 63″ λεπτό με τόν Ιβάνωφ.

Χάθηκαν καί από τούς δύο μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αλλά αυτό ήταν καί τό τελικό σκορ. Είπαμε ότι η ΑΕΚ είχε την πρόκριση στο τσεπακι, με την εκτός έδρας νίκη 2-0 αλλά ειδικά η εμφάνιση καί οι τόσες μεγάλες ευκαιρίες προβλημάτισαν. Τέλος καλό όλα καλά καί πρόκριση στα Πλέι οφ, με αντίπαλο την Τούρκικη Τραμνοσπορ.

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα