Κρίμα για τον Σερ Άλεξ …. SERPICO

Βλέποντας εχθές το ματς Μ. Γιουνάιτεντ -Παρι σέ κάποια στιγμή ο κάμερα μαν έδειξε στην εξέδρα τον Τεράστιο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Σκυθρωπός καί προβληματισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό τό θέαμα πού έβλεπε από την αγαπημένη του Μάντσεστερ. Αυτήν την ομάδα θρύλο τού Παγκόσμιου ποδοσφαίρου με τους τεράστιους ποδοσφαιριστές που με την δική του καθοδήγηση μεγαλουργο;ύσε σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Έβλεπε κάτι παίκτες τού τίποτα να φοράνε αυτήν την βαριά φανέλα καί νά κάνουν ότι παίζουν μπάλα.

Δεν γίνεται θα σκεφτόταν να μήν μπορούν να κάνουν δύο όμορφους συνδυασμούς , να παίξουν γρήγορο καί τεχνικό ποδόσφαιρο, όπως τότε που με αυτόν προπονητή έβρισκαν ο ένας τον άλλον με δεμένα τά μάτια. Χαιρόμασταν να τούς βλέπουμε. Απίστευτη αυτοματισμοί καί ταχύτητα, από παίκτες με καντάρια τεχνική καί δύναμη. Έγιναν εχθές σάκος του μποξ , από τα Γαλάκια τής Παρί.

Δεν μπορεί! θα σκεφτόταν ο τεράστιος Άλεξ Φέργκιουσον να είναι αυτή η Μάντσεστερ τής καρδιάς μου. Θυμιζε μία τυχαία ομάδα της κάτω γειτονιά. Συγκρίσεις δεν μπορούν ούτε κατά διάνοια να γίνουν. Ποιοί φόραγαν αυτήν την φανέλα τότε καί ποιοί την φοράνε σήμερα . Καί σταθερά από πίσω ένας γίγαντας λαός να ακολουθεί, αλλά καί να παρακολουθεί, πικραμένος την αγαπημένη του ομάδα , να γίνεται το κορόιδο στα πόδια των παικτών της Παρί.

ΚΡΙΜΑ  ..

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα