Κρίστιαν Έρικσεν: Η Ίντερ έλυσε το συμβόλαιο του Δανού μέσου

Ιντερ και Κρίστιαν Έρικσεν συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιο του Δανού μεσοεπιθετικού. Ο 29χρονος Έρικσεν δεν έχει αγωνιστεί από τότε που κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της χώρας του για το Euro 2020 εναντίον της Φινλανδίας τον Ιούνιο.

Ο πρώην παίκτης της Τότεναμ είχε αρχίσει να προπονείται ξανά μόνος του, σε εγκαταστάσεις που είχε κανονίσει ο τοπικός του σύλλογος στη Δανία. Η Ίντερ δήλωσε ότι “ένας ισχυρός και άρρηκτος δεσμός θα παραμείνει” μεταξύ του συλλόγου και του Έρικσεν.

Ο Έρικσεν εντάχθηκε στην Ίντερ από την Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2020 με συμβόλαιο τεσσεράμισι ετών, βοηθώντας τους Νερατζούρι να κατακτήσουν τον τίτλο της Serie A το 2020-21. Δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση για το αν και πού θα συνεχίσει την επαγγελματική του καριέρα ο Έρικσεν.

Θα μπορούσε να παίξει στη Serie A μόνο αν αφαιρεθεί ο ICD (εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής) που του τοποθετήθηκε μετά την καρδιακή ανακοπή. Η Ίντερ αποδέχθηκε ότι αυτό είναι ανέφικτο και άρχισε να εργάζεται για να επιτρέψει στον Έρικσεν να φύγει.

“Ο σύλλογος και ολόκληρη η οικογένεια των Νερατζούρι αγκαλιάζουν τον παίκτη και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον του”, προστίθεται.

“Οι καλύτερες στιγμές, τα γκολ και οι νίκες, η αγκαλιά των οπαδών έξω από το Σαν Σίρο στον εορτασμό του Scudetto: όλα θα παραμείνουν πάντα σταθερά στην ιστορία των Νερατζούρι”.

 

Πηγή BBC Sports

Διαβάστε Περισσότερα