Κρητική Σφαγή στο 103… ΡΟΣΤΟΦ004

Όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε σε ένα ματς που η κατοχή στο μισό και παραπάνω παιχνίδι είναι δικιά σου τότε δεν πάμε πουθενά… Με τόσες διακοπές και να τρώμε γκολ στο 103 χωρίς να έχουμε αντιδράσει είναι και κάπου λογικό να φεύγουμε από το Ηράκλειο με σκυμμένο το κεφάλι.

Πολύ ωραίο γκολ του Νάρεϊ, ο οποίος δείχνει πολύ καλά δείγματα στην ομάδα αλλά δεν γίνεται να παλεύει μόνος του. Γιατί υστερούμε και από έναν σεντερ φορ που τόσο πολύ λείπει από το ρόστερ, αφού ούτε ο Ολιβίερα  τραβάει, αλλά και ο Μπράντον δεν έχει βρει τα πατήματα του ακόμα. Μετά την ολιγόλεπτη διακοπή λόγω της χρήσης των καπνογόνων, ο  Λουτσέσκου απάντησε με αλλαγές προσώπων και όχι διάταξης, με το ματς να κατεβάζει –αναμενόμενα  ταχύτητα.

Από την στιγμή που δεν «καθάρισε» το παιχνίδι και δεν πήρε το κάτι παραπάνω, ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε ακριβά και μάλιστα από ένα πρώην δικό του παιδί από τις ακαδημίες.

Πρώτο crash test με τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει στην επόμενη αγωνιστική και ας ελπίσουμε μετά την διακοπή να δούμε κάποια βελτίωση με αυτούς που έχουμε…

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα