ΚΡΟΑΤΙΑ- ΑΓΓΛΊΑ. …….. ΚΑΙ ΤΏΡΑ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ. SERPICO

Πίκρα και φαρμάκι λέει οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Αποκλείστηκαν και επιστρέφουν στο σπίτι. Εντάξει το καταλαβαίνω μέχρι σε ένα σημείο όμως. Μισό λεπτό ρε παιδιά για να μην τρελαθούμε τελείως. Εδώ δεν τα γραφαμε; Εδώ δεν τα αναλύσαμε;


Τι βλέπατε εσείς που δεν έβλεπα εγώ;  Άλλο τι θέλω και άλλο εάν γίνεται.  Με τί ομάδα και παίκτες πάει να κερδίσει την ΚΡΟΑΤΊΑ ; Γκολ και πάλι από στημένη φάση από τα πρώτα λεπτά του ματς και ιδανικό για κάθε ομάδα ξεκίνημα. Και μετά ΤΙ; Κρυφτό για να περάσει η ώρα και φλύαρο παιχνίδι. Που πάτε ρε; Τι φιλοσοφία είναι αυτή; Για 60 λεπτά ΔΕΝ υπάρχει Κροατία μέσα στο γήπεδο. Είχε βραχυκυκλώσει. Δεν τις έβγαινε τίποτα μέσα στο τερέν. Αντί Κυρία Αγγλία να τούς καθαρίσεις και τελειώσεις τον αγώνα κυκλοφορούσες την μπάλα άσκοπα ροκανίζοντας τον χρόνο. Όταν όμως οι Κροάτες έβαλαν επιτέλους κάτω την μπάλα η κατάσταση γύρισε. Δεν μπορούσε κύριοι αυτή η Αγγλία να κερδίσει τον αγώνα Με τι παίκτες; Με τι χαφ και τι άμυνα; Με ποιόν στην επίθεση; Κάντε συγκρίσεις παικτών και ελάτε να μου πείτε.Και αυτό όποιος διαβάζει ΣΕΡΠΙΚΟ σας τα έγραφα.

Βαριά ποδοσφαιρικά ονόματα οι Κροάτες. Μίλησε το επίπεδο και οι κλάση τους. Εάν στην ισοφάριση η μπάλα έκανε το χατίρι των Κροατών και αντί για δοκάρι πήγαινε μέσα θα είχαμε μέσα σε λίγα λεπτά ανατροπή 2-1.Ούτε στην παράταση θα πήγαινε ο αγώνας Έτσι πιστεύω εγώ. Τρίτη ανατροπή για τούς Κροάτες. Ειχαν κρεμάσει όλοι . Και με το δίκιο τους. Τρίτο παιχνίδι που βγάζουν 120 λεπτά. Πλάκα κάνουμε τώρα; Σας τα έλεγα. Μαχητές είναι οι Κροάτες δεν παρατάνε κανένα ματς. Μπράβο τους. Με την πλάτη στον τοίχο και το γύρισαν. Συμφωνώ με μία δήλωση του Ρούνει ότι αυτή η Αγγλία έχει μέλλον…..

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα