Μ.Γιουνάιτεντ και Άραβες στα πόδια του Πογκμπά …..

Ο Ole Gunnar Solskjaer έδωσε απαντήσεις σχετικά με τη μεταγραφή του αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Paul Pogba, δηλώνοντας ότι «οι συνομιλίες βρίσκονται σε εξέλιξη» για ένα νέο συμβόλαιο για τον Γάλλο, ο οποίος «προσβλέπει στη νέα σεζόν».

Το συμβόλαιο του 28χρονου λήγει στο τέλος της σεζόν 2021/22, με τον Πογκμπά να έχει το πάνω χέρι στο να εγκαταλείψει το κλαμπ απο φέτος το καλοκαίρι, ή να αποχωρήσει ως ελέυθερος τον Ιούλιο του 2022. Η απόρριψη της προσφοράς των τελευταίων ημερών θορήβησε τους Κόκκινους Διάβολους και προκάλεσε το ενδιαφέρον της Παρί Saint-Germain.,

Ο Solskjaer, συζήτησε την κατάσταση του συμβολαίου του πάιχτη μετά την ήττα των Red 4-2 από την Queens Park Rangers στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου, επιβεβαιώνοντας ότι ο σύλλογος βρίσκεται ακόμη σε συνομιλίες με τους εκπροσώπους του για ένα νέο συμβόλαιο. «Πάντα υπάρχει εικασία για τον Paul και για τα κλαμπ που ενδιαφέρονται, και έχουμε δει τον Paul στα καλύτερα του» ανέφερε  ο Solskjaer.

Ο Paul ξέρει τι νιώθουμε γι ‘αυτό και απόλαυσα τον χρόνο μου να δουλεύω μαζί του και ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε. Οι συνομιλίες μεταξύ του συλλόγου και των εκπροσώπων του Paul, δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες και δεν έχω τίποτα να πω για αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει.”

Ο Solskjaer έφτασε στο σημείο να αναφέρειι ότι ο Pogba «ανυπομονεί για τη νέα σεζόν» με την Man Utd, υπονοώντας ότι ο Γάλλος μπορεί να μην εγκαταλείψει την Old Trafford το καλοκαίρι. «Οι συνομιλίες συνεχίζονται μεταξύ των εκπροσώπων του Paul και των εκπροσώπων του συλλόγου. Όλος ο διάλογος που είχα με τον Paul είναι ότι προσβλέπει στη νέα σεζόν. Ο Pogba προσελκύει απροσδόκητα το ενδιαφέρον ορισμένων δυνητικών αγοραστών και η Man Utd περιμένει ακόμη και μια επίσημη προσφορά από τους Γάλλους γίγαντες PSG να φτάσει τις επόμενες ημέρες.

Ο Les Parisiens μπορεί να εντείνει τις προσπάθειές του για να δελεάσει τον μέσο να εγκαταλήψει το Μάντσεστερ,  με τα τελευταία νέα σχετικά με την απόρριψη της προσφοράς του πρώην σταρ της Γιουβέντους στην τελευταία προσφορά των Red, μία προσφορά που ανέρχεται στις  350.000 £ την εβδομάδα.

Η Man Utd μπορεί να αναγκαστεί να πουλήσει τον Pogba σε έναν από τους Ευρωπαίους αντιπάλους της τις επόμενες εβδομάδες εάν αρνηθεί να συμφωνήσει στην προτεινόμενη νέα συμφωνία που του προτείνουν οι μπέμπηδες. Ελπίδα όλων στο κλαμπ είναι να αποφύγουν την επανάληψη της φυγής του τότε ανερχόμενου ταλέντου Πογκμπά πριν απο μια δεκαετία, αλλά όπως λέει και ο Χόρχε η Ελπίδα πεθαίνει πάντα πρώτη !!!! 

ΥΓ Εκεί στην Μπάντσεστερ καλό είναι να καταλάβουν γρήγορα ότι πρέπει να τον ξεφορτωθούν…… πουλήστε την καρούτα στους Άραβες, τσεπώστε τα λεφτά και πάρτε παίχτη κλάσης στην θέση του, ήμαρτον ….. δυναστεία κατάντησε !!!!!

 

 

Διαβάστε Περισσότερα