Μαέστρος χωρίς ορχήστρα. B IΓΝΑΤΙΟΥ

Βλέποντας το κεντρικό κατάστημα ότι ο υποτακτικός Βόλος σιγά-σιγά αρχίζει και παραδίδει πνεύμα, και μάλλον θα ειναι αδύνατον να βρεθεί στα play off, κάνουν τα πάντα συντεχνιακά να σπρώξουν ή την Ξάνθη ή τον Ατρόμητο, μπας και υπαρξει στα τελευταία κλειστά παιχνίδια,στα play-off δηλαδή, κάποιος σύμμαχος υποτακτικός,κάποια ορντινάτσα . Διότι από ότι φαίνεται με πολύ δυσκολία και μάλλον είναι αδύνατο να βρεθεί η “νεκρή”Ξάνθη και ο “ημίνεκρος”και τελειωμένος Ατρόμητος στα play off του φετινού πρωταθλήματος.

Έτσι λοιπόν για το για το “φρεσκοαφεντικό” αυτό το κλειστό μίνι πρωτάθλημα μετά το τέλος του πραγματικού πρωταθλήματος θα είναι πολύ δύσκολο. Διότι θα έχει να αντιμετωπίσει εκτός από τον Ολυμπιακό,την ΑΕΚ,τον Παναθηναϊκο,τη Λάρισα,σίγουρα το δολοφόνο Άρη,και όπως είναι αναμενόμενο ο κάθε πανικοβλημένος “διευθυντής ορχήστρας”προσπαθεί με συντεχνιακά τεχνάσματα να δώσει κάποιο ρυθμό, αλλά ποτέ κανένας πεθαμένος δεν μπόρεσε να χορέψει πεντοζάλη.

Και είναι αποδεδειγμένο σε όλες τις φάσεις της ζωής, ότι όταν οι σύμμαχοι σου είναι της “πλάκας” παθαίνεις και εσύ στο τέλος μεγάλη πλάκα. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος αυτές οι “ορντινάτσες”κάτι μπορούνε να προσφέρουνε, ενδεχομένως και να σε βοηθήσουνε, αλλά στα play-off που θα τους έχεις άμεση και μεγάλη ανάγκη θα βλέπουνε τα ματς από την τηλεόραση, δεν θα μπορούνε να κάνουνε τίποτα.Για αυτό κοίταξε στο μέλλον οι σύμμαχοι σου να είναι πιο δυνατοί από το μηδέν μπας και δεις καμιά άσπρη μερα.

Διαβάστε Περισσότερα