Μάθημα ζωής I O Τζές

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν και πάλι σενάρια που θέλουν τη Manchester United να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του “CR7” από την επόμενη σεζόν. Σίγουρα θα σπαταληθεί πολύ μελάνι σχετικά με τον επόμενο σταθμό του Πορτογάλου σταρ, και προσωπική μου επιθυμία θα ήταν να επιστρέψει στο Old Trafford, μήπως και ξαναγίνουν ομάδα οι άλλοτε «κόκκινοι διάβολοι».

Το ταλέντο του Κριστιάνο γνωστό σε όλους όπως και η προσφορά του. Πώς όμως να μη φτάσεις τόσο ψηλά όταν το ταλέντο σου το πλαισίωσαν κάποτε και το ανέδειξαν παίκτες όπως Scholes, Giggs, Van Νistelrooy, και άλλα τέρατα του ποδοσφαίρου.

Ένα απ’ τα μεγαλύτερα μαθήματα που πήρε στο Μάντσεστερ ο Πορτογάλος ήταν να είναι ουσιαστικός στο παίξιμο του χωρίς φλυαρίες . Εδώ έρχεται ο μεγάλος Scholes να δώσει ένα μάθημα ζωής στο μελλοντικό σταρ.

Κατ’ ομολογία του, ο Ρονάλντο στις προπονήσεις συνήθιζε να κάνει επίδειξη ικανοτήτων και κινήσεων που λίγοι συμπαίκτες του κατάφερναν. Μια μέρα λοιπόν διάλεξε να προκαλέσει το λάθος άτομο…

Τότε ο Scholes πήρε μια μπάλα, την έστησε, και τον προκάλεσε να πετύχει με σουτ, ένα δέντρο σε απόσταση 50 μέτρων. Ο Paul φυσικά και το πέτυχε με τη πρώτη σε αντίθεση με το Cristiano που μετά από 10 αποτυχημένες προσπάθειες είδε τον Scholes να αποχωρεί γελώντας.

 

Ο Τζές

Διαβάστε Περισσότερα