Ματσάρα και Άλμα πρόκρισης για τους Νερατζούρι… ΡΟΣΤΟΦ004

Βραδιά champions league απόψε και επιτέλους μετά από καιρό χορτάσαμε μπάλα, μετά από αυτό το κακομοιριασμένο ελληνικό πρωτάθλημα που έχουμε… Μπάρτσα εναντίον Ίντερ σημειώσατε Χ σε ένα χορταστικό παιχνίδι που δεν ήθελες να τελειώσει με τίποτα…

Η Μπάρτσα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οπού το παιχνίδι της ήταν καθαρά επιθετικό με πολύ πίεση προς την Ιντερ η οποία αρκέστηκε πιο πολύ στην άμυνα με λιγοστές φάσεις για γκολ… Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράματα αλλάξανε ριζικά και η ανατροπή δεν άργησε να έρθει με δύο καταπληκτικά γκολ του Βαρέλα και στην συνέχεια του Λαουτάρο.

Όσο περνούσε η ροή του παιχνιδιού στο 82’, όμως, και ύστερα από φάση διαρκείας, ο «Λέβα» έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και… πούλησε εντελώς τον Ονανά, καταλήγοντας στο βάθος της ιταλικής εστίας για το 2-2.

Ούτε τότε, όμως, δεν τα παράτησε η Μπάρτσα, αφού κατάφερε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, πάλι με τον Λεβαντόφσκι , να βρει δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 3-3, το οποίο είναι ουσιαστικά καταδικαστικό, αλλά της επιτρέπει να διατηρεί μαθηματικές ελπίδες να ακολουθήσει τη Μπάγερν Μονάχου στους «16».

Έκβαση η οποία φέρνει με το ένα πόδι τους Ιταλούς στους «16» του Champions League. Διότι έχουν τρεις βαθμούς περισσότερους από τους Ισπανούς συν την υπεροχή στην ισοβαθμία.

Συμπέρασμα καταραμένοι εδώ στην Ελλάδα που δεν έχουμε τέτοιες ομάδες να μας προσφέρουν τέτοιο θέαμα…

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα