Με ανακάτεμα για το σερί.. ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει σήμερα στο Βόλο με σκοπό να συνεχίσει το σερί των νικών από το παιχνίδι που ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο κέντρο της άμυνας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σένκεφελντ αφού είναι τιμωρημένος και την θέση του θα πάρει ο Βέλεθ δίπλα στον Πούγγουρα.

Ταυτόχρονα και η απουσία πάλι λόγω τιμωρίας του φορμαρισμένου Αλέξανδρόπουλου δημιουργεί πονοκέφαλο στον Μπόλονι στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ευτυχώς για τον Ρουμάνο τεχνικό επιστρέφει ο Λούκα Βιγιαφάνιες και έτσι η μπαγκέτα του δημιουργού θα ξαναπεράσει στα χέρια του μετά από καιρό.

Το τριφύλλι στα τελευταία πέντε ματς δεν έχει δεχτεί γκολ και αυτό θέλει να το συνεχίσει και στον σημερινό αγώνα απέναντι στον Βόλο.

Εκεί θα στηριχτεί ο προπονητής και θα προσπαθήσει με τους Μαυορίσιο και Βιγιαφάνιες να τροφοδοτήσει τους Καμπετσή και Εμμανουηλίδη ώστε να φτάσουν σε ακόμα ένα τρίποντο το οποίο θα είναι και καθοριστικό για την είσοδο της ομάδας στα playoff..

Τώρα για την περίπτωση του Βαγιαννίδη όπου ακούγεται ότι ο παίχτης ρίχνει γέφυρες για να επιστρέψει στο τριφύλλι δεν ξέρω κατά πόσο είναι βάσιμες αλλά γνώμη μου είναι η διοίκηση της ομάδας να το ξανασκεφτεί καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πέρυσι έκανε ότι αυτό που ήθελε.Να πάει κάπου καλύτερα…

 

 

Διαβάστε Περισσότερα