Με τα γνωστά προβλήματα Ι Cantona


Η Manchester United παρουσίασε πάλι τα γνωστά προβλήματα στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον της Copenhagen για το Champions League. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα είχε αργή ανάπτυξη, κακή κυκλοφορία της μπάλας και έλλειψη δημιουργικότητας. Η Copenhagen ξεκίνησε το παιχνίδι με σαφές πλάνο και σωστή ανάπτυξη, γεγονός που την έκανε πιο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο. Η φάση με το δοκάρι από τον Goncalves ήταν η πιο κρίσιμη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είσοδος του Eriksen αναζωπύρωσε την ομάδα, προσφέροντας δημιουργικότητα και ευκαιρίες. Παίζοντας στη θέση του αμυντικού χαφ, προσέφερε σταθερότητα και ασφάλεια με τις σωστές μεταβιβάσεις του, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να αντιδράσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Απ’ τα δικά του πόδια ήρθε και το γκολ του Maguire με κεφαλιά στο 72 λεπτό.

Μάντσεστερ Γ. – Κοπεγχάγη 1-0 | Highlights – UEFA Champions League 23/24 – 24/10/23 | COSMOTE SPORT


Η τελευταία φάση του αγώνα προσέφερε αρκετή ένταση καθώς η Manchester United χρειάστηκε την απόκρουση του André Onana σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Larsson. Αυτή η απόκρουση διατήρησε το πλεονέκτημα της Manchester United και τελικά της εξασφάλισε τη νίκη σε έναν αγώνα που δεν ήταν καθόλου εύκολος για την ομάδα κάτι το οποίο φάνηκε κι από τον τρόπο που πανηγύρισαν στο τέλος οι παίκτες λες και σκότωσαν κάνα ευρωπαϊκό θηρίο… 

Διαβάστε Περισσότερα