Με τέτοια νιάτα θα έρθουν και οι επιτυχίες… ΡΟΣΤΟΦ004

Τα λέγαμε και την προηγούμενη φορά για το τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και μας  το απέδειξε και στη Νίκαια. Και τα 3 γκολ που επιτεύχθηκαν ήταν από ενέργειες του πιτσιρικά. Θα μπορούσε ακόμα να βάλει και ο ίδιος γκολ αλλά έχει πολύ μέλλον μπροστά του για να τα καταφέρει.

Αυτό το παιδί ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον εκμεταλλευτεί στο έπακρον και να μην τον αφήσει να φύγει σύντομα σε μια ομάδα του εξωτερικού, όπως άφησε τον Τζόλη.

Όσο περνάει ο καιρός αποκτά και περισσότερη αυτοπεποίθηση και σίγουρα έχει αρχίσει να δείχνει γιατί υπάρχει όλος αυτός ο ντόρος για το όνομά του

Από εκεί και πέρα η  χρησιμοποίηση του Φελίπε Σοάρες από τον Λουτσέσκου ήταν πετυχημένη, με τον Πορτογάλο να κάνει το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κυρίως στο κομμάτι της αμεσότητας ήταν πολύ αποτελεσματικός. Μπορεί να μη μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό, όμως θα ήταν παράλογο να το ζητούσαμε.

Η ομάδα προχωράει και θα φτάσει μέχρι τέλους. Με τα καλά του και τα στραβά που έχουμε προαναφέρει τις προηγούμενες φορές.

Ας περάσει το παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή νικηφόρα για την ομάδα μας και εδώ θα είμαστε να τα λέμε.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα