Με την Ματιά του ΑL JAZEERA

Δύσκολη Νίκη χθές για τον Ολυμπιακό με τους VaRίστες και πάλι να εκθέτουν τον εαυτό τους, δεν ξέρω τι ειδαν στην φάση της ανατροπής αλλά το ξεκάθαρο πέναλτι του Σεμέδο, δεν δόθηκε και οι Κρητικοί έχουν χίλια δίκια να παραπονούνται…. Ο κυρ Σάββας όμως τον χαβά του …. Αυτό που δεν άρεσε πολύ περισσότερο όμως, ήταν ο Ολυμπιακός. Προβλημάτισε με την αγωνιστική του συμπεριφορά, κυρίως την αμυντική ενόψει και του Ευρωπαικού παιχνιδιού του με την Μπαγερν… μάλλον πρέπει να ξαναδούν πολλές φορές το Τότεναμ Μπαγερν …… δεν αστιεύονται οι Γερμανοί ….
Απο τον ΟΦΗ ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός φέτος και αποδεικνύει ότι τπτ δεν είναι τυχαίο , εγώ θα επικεντρωθώ στο καταπληκτικό του δίδυμο Ναμπί και Σεμέντο οι οποίοι βρίσκονται με κλειστά μάτια και ειδικά αυτός ο Σεμέντο ουκ ολίγες φορές ταλαιπώρησε τον Τοροσίδη ο οποίος συνεχίζει να εκτίθεται …. ειληκρινά, λίγη τσίπα δεν έχει το παλληκάρι να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίζει και αυτός αλλά και ο Παπαδόπουλος πλέον σε αυτό το επίπεδο …. ???!!!
Πάντως χρίζει ιδιαίτερης σημασίας το δίδυμο Σεμέντο Ναμπί του ΟΦΗ, θα πρέπει να προσεχθεί πολύ καθότι έχει κάποια αξιόλογα στοιχεία που τους δίνουν το δικαίωμα συμμετοχής τους σε μεγάλο κλάμπ, εκρηκτηκότητα, τρίπλα, πάσα, ταχύτητα, διείσδυση,απαλλαγή….. είπα τα βασικά , να σταματήσω ή να συνεχίζω μέχρι να το καταλάβουν τα τσακάλια του Ολυμπιακού …..
 
Αυτοκτονία για τον Παναιτωλικό …. Με τον γκολκίπερ Γιαννακόπουλο να φοράει τα γάντια της Κουζίνας …. ο εορτασμός της εξόδου του Μεσολογγίου ήλθε νωρίτερα φέτος … και αναρωτιέμαι πόσο άσχημο έιναι η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας με την χθεσινή επανεμφάνιση και του Χάβου στο τιμόνι της ομάδας του Αγρινίου να πάει στράφει με τα λάθη ενός αδύναμου κρίκου !!
 
Για σήμερα, ξεχωρίσουν τα ματς Ξάνθη-Αρης, Ατρόμητος-ΠΑΟ και Πανιώνιος Αστέρας Τρίπολης …. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει θεωρώ στο ματς του Πανιώνίου καθότι οι πάνθηρες αλλα και ο Αστέρας θα τα παίξουν όλα για όλα και ιδιαίτερα ο Πανιώνιος, ο οποίος αν δεν πάρει σήμερα την Νίκη το έργο είναι αντίο ζωή …..
 
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θεωρητικά έχουν ένα εύκολο απόγευμα αλλά απο την Θεωρία στην Πράξη πάντα υπάρχει ένα ”αλλά” …..είδωμεν

ΑL JAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα