Με την ματιά του SERPICO

Με ένα σερί νικών καί καλών εμφανίσεων η Λαμία με τον τεχνικό Χάβο στο τιμόνι της, όχι μόνο ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη , αλλά φιγουράρει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Τα είχαμε γράψει ότι με προπονητή τον Χάβο οι Λαμιώτες παίζουν καλό ποδόσφαιρο καί μαζεύουν πολύτιμους πόντους μέσα, έξω. Νίκη με ανατροπή σήμερα απέναντι στην νωθρή Λάρισα πού πρέπει να δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΛΑΡΙΣΑ | 2-1 HIGHLIGHTS

Σκληρό καρύδι ο Λεβαδειακός πού πήρε τρίποντο εκτός από την μέτρια έως κακή φέτος Ξάνθη. Η Λειβαδιά φαίνεται να πατάει καλύτερα από τίς υπόλοιπες ομάδες πού παλεύουν να σωθούν. Δεν ξέρω εάν θα τά καταφέρει αλλά δίνει τά πάντα σε κάθε αγώνα . Δείχνει απλά λίγο ποιο αξιόπιστη σάν ομάδα από τίς υπόλοιπες.

Η Ξάνθη πότε μέτρια , καί πότε κακή από αγώνα σε αγώνα. Ασταθή αγωνιστική συμπεριφορά από την αρχή τής σεζόν. Δεν κινδυνεύει βέβαια , αλλά δεν ήταν αυτές πιστεύω οι προσδοκίες καί οι επιθυμίες , διοίκησης καί κόσμου. Σε κάποια ματς φαίνεται λες καί κάνει αγγαρεία. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αγωνιστικές συμπεριφορές.

Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | 0-1 HIGHLIGHTS

Η πορεία θα δείξει τί ακριβώς θα γίνει με όλες τίς παραπάνω ομάδες.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΕ.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα