Με την μπάλα στα δίχτυα κερδίζεις. Τό χειροκρότημα δεν δίνει βαθμούς!!SERPICO

Ασφαλώς καί τό αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι σέ ΑΕΚ- καί Ολυμπιακο αφήνει απογοητευμένους τούς ερυθρόλευκους, βάση τής εικόνας του παιγνιδιού.
Δεν αρκεί ή παραδοχή τού κοουτς Καρέρα ότι αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Είναι εύσημα αλλά δεν δίνουν τρείς βαθμούς. Ούτε η ή απίστευτη κατοχή υπέρ του Ολυμπιακού που έφτασε ακόμα καί στο 30-70. Όταν έχεις τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες καί δεν κάνει ούτε ένα γκολ τότε μπορεί ακόμα καί νά χάσεις το ματς.

Αφεντικό σέ όλα ό Ολυμπιακός , μέσα στο γήπεδο. Μία ΑΕΚ πού εκτός από τά πρώτα 4-5 λεπτά αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, κάνοντας άμυνα καί μήν μπορεί νά οργανώσει παιχνίδι , νά βρει τόν Ρυθμό της καί γενικά νά δικαιολογεί την ανοδική πορεία που είχε στα τελευταία ματς. Σε μεγάλη στιγμή για τόν Ολυμπιακό βρέθηκε νά τελειώσει την φάση για γκολ ο Μπουχαλακης, πού δεν είχε την καλύτερη επιλογή. Για ένα κλικ γρηγορότερα ο Ελ Αραμπι δεν προλαβαίνει μόνος απέναντι από τον γκολκίπερ της Ένωσης νά κάνει γκολ.

Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει συχνά καί περισσότερο από τής πτέρυγες δημιουργεί μπελάδες στην άμυνα της ΑΕΚ. Είναι καλύτερος έχει το κέντρο, αλλά σέ τέτοια παιχνίδια τό γκολ πού κανείς είναι μεγάλη υπόθεση για την πορεία του ματς. Μπαίνοντας ή ΑΕΚ σέ δεύτερο ημίχρονο πιστεύουμε μιας καί ο Καρέρα περνάει μέσα καί τόν Ολιβέιρα ήδη από το πρώτο μισάωρο , καί χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Λιβάγια , σέ ωραία κομπίνα σέ εκτέλεση φάουλ. Ο ΣΑ είναι σήμερα καλός καί καθαρίζει την φάση. Μόνον όμως αυτό.

Το ίδιο μοτίβο , την ίδια τακτική ακολουθεί ή Ένωση. Δεν κρατάει την μπάλα, δέχεται πίεση , καί δείχνει να θέλει να πάει σέ κλέψιμο καί γρήγορη κόντρα για νά βρει το γκολ. Τό νέο αμυντικό δίδυμο Μπα, καί Σισέ πού είχε δημιουργήσει ερωτηματικά καί αμφιβολίες για το πώς θα ανταποκριθεί , περνάει σχετικά ήρεμα τον αγώνα.
Άλλη φοβερή στιγμή για τόν Ολυμπιακό, αλλά ό εγωιστής Μπουχαλακης θέλει σήμερα να γίνει σκόρερ καί δεν σπάει την μπάλα σε συμπαίκτη του που βγαίνει μόνος απέναντι από τόν Μπάρκα, με το Σουτ νά κάνει κόντρα.

Η τελευταία τρομερή ευκαιρία έρχεται με τον Γκιγιερμε νά σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι μόνος καί σέ άνετη θέση, για γκολ. Αφού λοιπόν δεν τελείωσε ό Ολυμπιακός κάποια από αυτές τις φάσεις, τότε γειά σας για σήμερα. Καμία σημασία δεν έχει πού έχει στριμωξει την Ένωση. Είπαμε ότι καί νά έχεις κάνει σέ ένα ματς , όσο καλύτερος καί ανώτερος νά είσαι , εάν δεν πάει ή μπάλα στο κουτί δώρον αδωρον.

Παίρνεις τά καλύτερα σχόλια, παίρνεις τά εύσημα από όλους , αλλά αφήνεις στο τέλος αυτό πού κυνηγάς, . Τούς βαθμούς.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα