Με το απόλυτο στους “16” ο Αίαντας | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Στην άδεια Γιόχαν Κρόϊφ αρένα ελέω covid, ο Άγιαξ νίκησε για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων την Σπόρτινγκ και μπήκε στην φάση των νοκ άουτ αήττητος και το σπουδαιότερο με εικόνα ομάδας που θα δηλώσει εμφατικά το παρών στην φάση των “16” του Champions League….

O Sebastian Haller με τα 10 του γκολ στην φάση των ομίλων μπορεί να άγγιξε το ιστορικό ρεκόρ του Ronaldo με τα 11 τέρματα αλλά αυτό σίγουρα δεν τον στεναχωρεί, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος να δείξει στα επόμενα ματς που θα καίνε την κλάση του…

Αυτός ο Άγιαξ είναι συνολάκι για Ρεβεγιόν Χριαστουγέννων και Πρωτοχρονιάς μαζί καθώς καλύπτει την ποδοσφαιρική φινέτσα,την φαντασία και την μαγεία όπως αυτές των συγκεκριμένων ημερών παράλληλα με μια υγεία που βγαίνει μέσα από τα αποδυτήρια εξαιτίας του Ντε Χαγκ.

Ζητούμενο πρώτο για τον Άγιαξ είναι να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό καθώς η επόμενη φάση είναι μετά από σχεδόν δυο μήνες και όπως και να χει το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ώστε να προσφέρει σε αυτή την ομάδα ματς υψηλού επιπέδου όπως αυτά του Champions League….

Zητούμενο δεύτερο είναι πως οι καλές εμφανίσεις αρκετών ποδοσφαιριστών του Ολλανδικού συλλόγου δεν παιρνούν απαρατήρητες από μεγάλα club όπως για παράδειγμα ο Άντονι και φοβάμαι μήπως χαθεί κάποιος παίχτης σε αυτή την μεταγραφική περίοδο που έρχεται με συνέπεια να χαλάσει η ομοιογένεια της ομάδας….

Ο Άγιαξ πετάει,έχει βαριά φανέλα,έδρα καζάνι που βράζει και όποιος τον θέλει ώστε να κληρωθεί μαζί του καλύτερα να το ξανασκεφτεί…

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα