Με το μυαλό στο Classico ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Για την 1η αγωνιστική του Champions League Ρεαλ Μαδρίτης και Σαχτάρ διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο μόνο οι φανέλες θύμιζαν ότι υπήρχε η βασίλισσα στο γήπεδο.

Οι Ουκρανοί χτύπαγαν στην κόντρα καθώς η συνολική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων ήταν για κλάματα.Η απουσία του Ράμος φώναζε από μακριά και το 0-3 των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο ήταν απολύτως δίκαιο και σοκαριστικό.

Ο Ζιντάν έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης αλλά η μπίλια δεν έκατσε ούτε καν στην ισοπαλία.Δεν είναι εικόνα αυτή για την Ρεαλ αλλά το τελικό αποτέλεσμα 2-3 ήταν δίκαιο.

Το μυαλό των παιχτών ήταν ξεκάθαρα στο derby με την Μπαρτσελόνα κάτι η σκέψη τους ως προς αυτό,κάτι το ότι η Σαχτάρ παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες τους χάλασε το μυαλό.Θα μου πείτε γίνεται σε τέτοιο επίπεδο;Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο.

Back to back ήττες λοιπόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη για την Ρεαλ που κοστίζουν κυρίως στο γόητρο και όχι στην βαθμολογία ενώ παράλληλα το ματς του Σαββάτου είναι κλειδί για να ξαναπάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά.

Διαβάστε Περισσότερα