Με το βλέμμα στην τρίτη θέση ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται το Grand Prix της Τουρκίας στο Instabul Park και η μάχη για την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών κορυφώνεται.  H McLaren φαντάζει το φαβορί αυτή την στιγμή καθώς έχει παρουσιάσει μια σταθερότητα στην απόδοση της από την αρχή της περίεργης σεζόν που τρέχει.

 

Η Racing Point αγώνα με τον αγώνα χάνει την δυναμική της καθώς έχει ρίξει το βάρος της στο μονοθέσιο της επόμενης σεζόν και στο project Sebastián Vettel. H Renault έχει δείξει αξιοσημείωτη βελτίωση αλλά πληγώνει τους φίλους της συχνά με ζητήματα αξιοπιστίας στο μονοθέσιο της και επιπλέον μόνο ο Daniel Ricciardo δίνει βαθμούς για τον γαλλικό κολοσσό.

Η ιστορική βρετανική ομάδα έχει την μεγάλη ευκαιρία να ξαναβρεθεί στο τέλος του πρωταθλήματος σε θέσεις που την είχε συνηθίσει ο κόσμος της Formula1 παλαιότερα. Φυσικά δεν είναι μόνο το prestige αλλά και τα χρήματα που όσο περισσότερο γεμίσουν τα ταμεία τόσο περισσότερο θα διατεθούν για την εξέλιξη του επόμενου μονοθεσίου αλλά και εκείνου του 2022 με την μεγάλη αλλαγή των κανονισμών.

Το project του μικρού Lando Norris πηγαίνει εξαιρετικά,ο ερχομός ενός πρωτοκλασάτου οδηγού όπως ο Daniel Ricciardo αλλά και η συνεργασία με την Mercedes από την επόμενη σεζόν δίνουν μια νέα δυναμική στην ομάδα. Ο αγωνιστικός διευθυντής Zak Brown τρίβει τα χέρια του και η συγκεκριμένη τρίτη θέση φαντάζει πολύ καλή από όλες τις παραμέτρους.

Ο αγώνας την Κυριακής λοιπόν για την ομάδα με έδρα το Woking της Αγγλίας είναι οριακός και η McLaren ευελπιστεί σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Σωτήρης Βάζελος

 

Διαβάστε Περισσότερα