Μεγάλο ποσόν, αλλά καί μεγάλος παίκτης SERPICO

Η μεταγραφή του Αζάρ στην Ρεάλ έπιασε το ποσόν τών 150 εκατομμυρίων από ότι διαβάζω στα δελτία των αθλητικών ειδήσεων. Καί αυτό το ποσόν εδώ στην χώρα μας ζαλίζει για ποδοσφαιρικά κλάμπ σάν την Ρεάλ είναι μέσα στην λογική καί στις οικονομικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. Έτσι όπως κατάντησε ένα σκορποχωρι καί σύλλογος σχεδόν βετεράνων η Ρεάλ με παίκτες μπουχτισμενους από δόξα , χρήμα , καί φυσικά Τρόπαια , εγώ την βρίσκω μεταγραφή καί όαση καί επιβεβλημένη. Παιχταρας  Αζάρ με προσωπικότητα καί χαρακτήρα. Μια Τσέλσι μόνος του.

Ηγέτης που σε τραβάει από τό χέρι εάν η ομάδα κολάει καί πέφτει ψυχολογικά μέσα στο τερέν. Τό έδειξε καί στο πρόσφατο Μουντιάλ πήρε στην πλάτη του ένα καταπληκτικό Βέλγιο οπότε σκαλωνε στο παιχνίδι. Αλλάζει πλευρές , φτιάχνει παιχνίδι , άριστος τεχνίτης με το τόπι στα πόδια , καί σκοράρει συχνά. Αξίζει λοιπόν αυτά τά χρήματα ο Βέλγος καί όχι μόνον θα βοηθήσει την μαραμένη τελευταία Ρεάλ αλλά θυμηθείτε ότι θα γίνει ο ηγέτης της.

Ξεμπαζωνει ο γιαλιστερός Ζιντάν καί καλά κάνει πού φέρνει στην ομάδα τέτοιους παίκτες σάν τόν Αζάρ. Δεν σηκώνει πειράματα αυτός ι σύλλογος , ούτε αναβολές. Θέλεις κυρία Ρεάλ να επανέλθεις στο Βάθρο τής Ισπανίας καί τής Ευρώπης; Από τέτοιους παίκτες αρχίζεις καί ξαναστηνεσαι. Τα λεφτά δεν ήταν ποτέ εμπόδιο για αυτόν τόν σύλλογο, να είμαστε σοβαροί. Μεγάλο το ποσόν για αυτόν τόν παίκτη αλλά εξ ίσου μεγάλη καί η ποδοσφαιρική του αξία.

 

Eden Hazard

 

Διαβάστε Περισσότερα