Μεγάλοι και στις πράξεις – AL Jazeera

Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Φέγενορντ χαρίζουν το 10% των χρημάτων από το Champions League στις υπόλοιπες ομάδες του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

Βγαλμένη απο ταινία του Steven Spielberg ή πρόταση από τις 3 πιο κορυφαίες ομάδες του Ολλανδικού πρωταθλήματος προς την διοργανώτρια αρχή .

Αγιαξ, Φέγενορντ και Αιντχόφεν, συμφώνησαν και προτείνουν την διάθεση του 10% όλων των χρημάτων που συγκεντρώνονται στο Champions League, στις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας.

Στόχος ?  Να παρέχουν σε όλους τους υπόλοιπους συλλόγους την ελάχιστη οικονομική δυνατότητα, ώστε να καταστήσουν το πρωτάθλημα πιο δυνατό και ανταγωνιστικότερο.

Πρόταση που θα συζητηθεί στη γενική συνέλευση τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να εγκριθεί και να τεθεί σε ισχύ από την επόμενη σεζόν.

Σαν να λέμε με λίγα λόγια , ότι Ολυμπιακός , ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μαζευτήκανε στην Superleague , ένα όμορφο απόγευμα σε καταπληκτικό κλίμα , και αποφάσισαν να μοιράσουν τα λεφτά της Ευρώπης …….

Πόσο πίσω είναι τελικά αυτοί οι Ολλανδοί ………

 

ΥΓ : Φίλοι Παναθηναικοί …… δεν σας συμπεριέλαβα λόγω μικρής ΤΣΕΠΗΣ …….  άλλωστε η φανέλλα του Τριφιλλιού, απο μόνη της, δεν την σηκώνει ούτε ο server του site ……….

 

Al Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα