Μετά την διακοπή! I Κιτρινόμαυρος Παλμός

Σίγουρα, το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ, κρατάμε από τον αγώνα. Μετά από 6 μήνες, ο Γκαρσία έσπασε το ρόδι, και άνοιξε το σκορ στην Oπαπ Αρένα. Θα δούμε, αν το τέρμα που πέτυχε ο Λιβάι, θα του δώσει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια, που ακολουθεί.

Ο Αραούχο σημείωσε γκολ και αναμένουμε, αν επιστρέψει δριμύτερος, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Επιτέλους στο χθεσινό ματς, σκόραραν μόνο οι επιθετικοί και κατάφεραν να σημειώσουν δυο γκολ, σε πέντε τελικές προσπάθειες.

Η ισορροπία τελικών προσπαθειών, σε συνδυασμό με την επίτευξη των δυο τερμάτων, είναι το πιο θετικό στοιχείο στις φετινές εμφανίσεις των κιτρινόμαυρων, μέχρι στιγμής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της Ένωσης κατέβασαν ταχύτητα και φάνηκε η κόπωση τους, στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Λαμίας, κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, κυρίως με τον Καρλίτος, χωρίς να ανησυχήσουν την εστία του Στάνκοβιτς.

Ο Ματίας Αλμείδα προχώρησε σε αλλαγές, και μάλλον θέλησε να δοκιμάσει παίκτες και για το δύσκολο δίμηνο, σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδας. Μετά τη διακοπή, θα παρατηρήσουμε αν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι των κιτρινόμαυρων, αλλά με βεβαιότητα διαπιστώνουμε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, σε άμυνα και επίθεση.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα