Μετά την κρατική επιχορήγηση στην Super League 2, Σειρά έχουν τά μπουζουκαδικα!!!!

Δεν ξεκινάει τελικά το πρωτάθλημα της Super League 2. Ε και, θα τον πάρει κανείς χαμπάρι; Ρωτάω εγώ, σιγά το πρωτάθλημα. Και δεν ξεκινάει γιατί λέει οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ θέλουνε με τη μορφή επιδότησης χρήματα από το Κρατικό κανάλι.Δηλαδή ίδια πρακτική με τους αγρότες,με τη μόνη διαφορά ότι αυτοί δεν βγήκαν ακόμη στην Εθνική Οδό να την κλείσουνε. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω ρε μάγκες πώς γίνεται να ζητάει κάποιος ιδιώτης από το κράτος χρήματα για να λειτουργήσει την ανώνυμη εταιρεία του λες και είναι ΔΕΚΟ.

Αυτό δεν μπόρεσα να το καταλάβω ποτε. Πως είναι δυνατόν μία ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία χωρίς να προσφέρει τίποτα, από ποδοσφαιρικό θέαμα μηδέν,να θελει αυτό το μηδέν να το κάνει 1.000.Και μη μου πει κανείς ότι το ντέρμπι ας πούμε της φετινής Superleague 2 Απόλλωνας Γιάννενα θα το δει όλη η Ελλάδα, οπότε θα τρέξουν όλοι οι διαφημιστές γονατιστοί στο κρατικό κανάλι για να πάρουν σειρά τηλεοπτικού χρόνου,και να τον χρυσόπληρωσουνε, για να πάρουν και οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ τα ρέστα τους. Τρίχες κατσαρές,ούτε οι συγγενείς και οι φίλοι των παικτών δεν πρόκειται να κάτσουν να δουν αυτά τα ματς.

Για αυτό λέω ότι εκτός από θράσος είναι κι άδικο για τους Έλληνες φορολογούμενους να επιδοτούν κάποιες ανύπαρκτες ποδοσφαιρικές εταιρείες οι οποίες μόνο ποδόσφαιρο δεν παίζουν. Αν θέλεις κύριε μεγαλομέτοχε της όποιας ομάδας να κονομίσεις και να σταθείς όρθιος επιχειρηματικά βελτίωσε το προϊόν σου. Παρουσίασε αξιολογο ποδοσφαιρικό θέαμα να προσελκύσεις τον κόσμο στο γήπεδο και κόβοντας πολλές χιλιάδες εισιτήρια να βγάλεις χρήματα. Συνγρόνως και από χορηγούς που θα ρθούνε να παρακαλέσουμε για να μπούνε στη φανέλα σου.

Στην Ελεύθερη αγορά πρέπει να εστιαστεί όλο το επιχειρηματικό ενδιαφέρον,και από εκεί μέσω της προσφοράς και ζήτησης να αναζητηθούν τα χρήματα τα οποία είναι αναγκαία για να συντηρηθούν οικονομικά αυτές οι ομάδες.Η πελατειακή σχέση του φίλαθλου με το σωματείο είναι η μόνη λύση για να διεξάγονται όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο. Δεν μπορεί στην Ελλάδα το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας να είναι επιδοτούμενο από τον κρατικό κορβανά. Και καλά να έφερνε και κάποια έσοδα πίσω,θα έλεγε κανείς άθλημα λαϊκό είναι άντε να το πάρει το ποτάμι.Μα δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό θέαμα,οι ομάδες είναι ανύπαρκτες και οικονομικά και παιχτικά.

Για αυτό όπως γράφω παραπάνω ενδεχομένως δίνοντας χρήματα το κράτος σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις ενδεχομένως να κάνει και κακό στις ίδιες τις επιχειρησεις. Με την ίδια λογική θα μπορούσαν και τα μεγάλα μπουζουκομαγαζα να απαιτήσουνε χρήματα από την κρατική τηλεόραση,και να πούνε δεν ξεκινανε φέτος τα χειμερινά προγράμματα γιατί δεν μας δίνεις τα λεφτά που συμφωνήσαμε. Δηλαδή να τραβάμε τα μαλλιά μας. Το ίδιο πράγμα δεν είναι και αυτά ανώνυμες επιχειρήσεις μουσικου θεαματος,της Ελεύθερης αγοράς.

Δεν διαφέρουν σε τίποτα από τις εταιρείες ποδοσφαιρικού θεαματος.Μόνο που δεν έχουν επιδοτηθεί και ούτε θα επιδοτηθούν ποτέ από το κράτος. Οχι μόνο οι βραδινές επιχειρήσεις ούτε και ημερήσιες.Δηλαδή από όλο τον κόσμο το κράτος θα τα παίρνει για να τα δίνει στους πονηρούς του ποδόσφαιρου. Οχι ρε μάγκες, αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Δεν μπορεί να γεμίζει η τραγιάσκα του κάθε λαμόγιου προέδρου ΠΑΕ από χρήματα φορολογουμένων πολιτών.

Ας ακολουθήσουν και οι ομάδες που δεν μπορούν να σταθούν τη μέθοδο των επιχειρήσεων της Ελεύθερης αγοράς, κλείσιμο και αντίο δεν υποφέρεται άλλο αυτο το φέρτε και φέρτε.

B IΓΝΑΤΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα